; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elena Gheorghe şi noul ei stil fresh

30 August 2010

Elena Gheorghe urmează să scoată un nou single în genul Disco Romancing', cu care a cucerit radiourile vara aceasta. Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani pregăteşte un nou album şi spune că, deşi a primit oferte de a juca în telenovele şi de a prezenta emisiuni, aşteaptă un format care să o reprezinte.

.

Elena este încrezătoare că "Disco Romancing" va prinde de minune în Ibiza.

În ce constă schimbarea stilului tău?

Îmi place să experimentez şi să îmbunătăţesc muzica pe care o cânt, cu fiecare single aduc ceva nou şi mă bucur că vocea îmi permite să cânt orice. Atat pentru Disco Romancing', cât şi pentru următoarele piese, lucrez la un nou sound, o nouă interpretare care sper să vă placă şi să vă facă să vă simţiţi excelent pe ringul de dans.

Ai lansat şi în afară piesa lui Laurenţiu Duţă, Disco Romancing'?

Deocamdată piesa este licenţiată în 4 ţări, dar am înţeles că a intrat puternic în cluburile din Ibiza.

Povesteşte-ne un pic despre videoclip.

Lucrez cu regizorul Dragoş Buliga încă de la începutul carierei (videoclipul Soarele meu') şi îmi place tare mult pentru că mă lasă să mă implic, să vin cu idei şi să fiu eu.

Ideea videoclipului Disco Romancing' îmi aparţine, am vrut să fie ceva fresh, tineresc, colorat, cu accente military, dar şi sport extrem (zorbing). Ţinutele au fost create în atelierul meu, de mine şi stilistul Cătălin Enache. Filmările au avut loc într-o benzinărie de pe autostrada soarelui şi împrejurul acesteia. Am filmat de dimineaţa până dimineaţa, a fost distractiv, dar şi obositor.

Vei continua să scoţi piese în stilul de club Disco Romancing', crezi că merg mai bine?

Următorul single, pe care îl voi lansa în toamnă, va avea acelaşi sound fresh, dar vor fi şi influenţe latino.

Nu mai ascultă lumea piese gen Soarele meu'?

Sigur că ascultă, nu există concert unde să n-o cânt împreună cu publicul, dar cum moda vestimentară are noi tendinţe şi moda muzicală evoluează. Trebuie să ştii să te reinventezi şi să aduci ceva nou.

Mai colaborezi cu Laurenţiu Duţă?

Desigur, el este producătorul meu muzical.

Pe când un nou album?

Este încă în lucru şi nu mă grabesc să-l lansez, vreau să fie un album plin cu piese alese, interpretate impecabil, care să-ţi transmită stări pozitive, care să-ţi aline sufletul şi să te ajute să trăieşti frumos. Muzica e un izvor nesecat de sentimente magice ce-ţi fac viaţa fericită.

Ţi-ar plăcea să te implici în mai multe domenii precum actoria şi muzica? Ai primit propuneri în acest sens?

Da, am primit roluri în diverse telenovele, propuneri pentru a modera emisiuni, dar deocamdată aştept ceva care să mă reprezinte şi totodată să-mi permită să mă desfăşor aşa cum trebuie pe plan muzical.

Cum merg concertele în această perioadă?

În această perioadă, evenimentele merg foarte bine, mai ales acum cu noul single. De patru luni avem un nou concept pentru concertele noastre. Band-ul îmi permite să fac mai mult decât muzică…de aceea, la concertele noastre, veţi învăţa să dansaţi, să cântaţi şi veţi avea parte de momente de magie la propriu.

Cum decurge o zi normală din viaţa ta?

Nici o zi nu seamănă cu alta şi tocmai de aceea mă consider norocoasă, întotdeauna sunt alte provocări, întâlnesc alţi oameni şi alte locuri. În cursul săptămânii merg la sală, la repetiţii cu band-ul (de 2 ori), interviuri, şedinţe foto, emisiuni, înregistrări la studio, şedinţe administrative, probe costume, încerc să ajung măcar o zi la piscină, iar în weekend concerte, evenimete.

Câţi membri sunt în band-ul tău? Te rog să ne spui cine ce face…

Noi suntem 10 pe scenă şi fiecare dintre noi are un rol bine definit. Ana şi Diana sunt dansatoarele mele, dar se ocupă şi de coregrafii, Cornel Ene este managerul şi impresarul, dar şi instrumentist în trupă, cântă la trombon, Cătălin Enache cântă la pian şi se ocupă de orchestraţia pieselor pentru live, Dan Incroznatu, percuţie (congas, timbales),Gabi Piticu, tobe, Alberto, chitară şi voce, Liviu bass, Silviu Groaza trompetă. Împreună cu ei petrec ore în şir la repetiţii contrazicându-ne, dar şi clipe minunate pline de răsfăţul publicului, care cântă şi ne aplaudă. Ei sunt a doua mea familie şi mă simt privilegiată să lucrez cu oameni profesionişti. Nimic nu se compară cu un concert 100% live.

Arăţi foarte bine, spune-ne secretul tău…

Încerc să mănânc sănătos, să dorm, să fac mişcare şi să mă bucur de viaţă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare