; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elena Gheorghe este Gerda in Craiasa Zapezii

Elena Gheorghe interpretează rolul principal din animaţia ,,Crăiasa Zăpezii”

05 November 2015

Cântăreaţa Elena Gheorghe debutează pe marile ecrane în rolul micuţei Gerda, personajul principal din animaţia ,,Crăiasa Zăpezii', care va avea premiera în cinematografele româneşti pe 13 noiembrie.

Elena Gheorghe este Gerda in Craiasa Zapezii

,,Am un băietel de 3 ani şi 9 luni, care în decembrie împlineşte 4 ani. El este foarte entuziasmat când vine vorba despre cinematograf şi desene animate, de aceea s-a bucurat enorm când a aflat că voi pune voce pe o animaţie. În «Crăiasa Zăpezii» sunt Gerda. Am primit cu mare bucurie această veste, pentru că de mult mi-am dorit să îmi împrumut vocea unui personaj animat. Cred că fiecare dintre noi se identifică într-o oarecare măsură cu Gerda: războinică, ştie ce vrea, are mereu un scop bine definit şi luptă pentru el'.

Elena Gheorghe Snow Queen Craiasa Zapezii

O adevărată eroină, Gerda este o fetiţă curajoasă, corectă şi foarte energică. Deşi a crescut la orfelinat, unde a fost mereu silită să muncească şi nu s-a bucurat de prea multă afecţiune, tânăra are o personalitate puternică şi a reuşit mereu să găsească resurse să-şi facă ziua mai frumoasă. Este mai tot timpul în conflict cu adulţii, iar pedepsele pe care le primeşte o transformă într-o persoană şi mai hotărâtă. Luptă fără teamă pentru prietenii ei, pentru familie şi pentru adevăr. Îşi asumă fără şovăială responsabilitatea de a-şi salva fratele răpit de Crăiasa Zăpezii, iar călătoria ei va scoate la iveală secretul destinului măreţ care o aşteaptă.

Gerda&Kai

Din 13 noiembrie, Freeman Entertainment prezintă pe marile ecrane din România animaţia „Crăiasa Zăpezii'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare