; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elena gheorghe canta pe coloana sonora a noului serial disney channel elena din avalor

Elena Gheorghe cântă pe coloana sonoră a noului serial Disney Channel, „Elena din Avalor”

18 October 2016

 

elena-gheorghe-canta-pe-coloana-sonora-a-noului-serial-disney-channel-elena-din-avalor

Elena Gheorghe interpretează melodia „Timpul meu' de pe coloana sonoră a noului serial „Elena din Avalor', ce debutează la Disney Channel, sâmbătă, 29 octombrie, la ora 11:00.

Cântăreața a filmat și un videoclip al piesei ce se va difuza la Disney Channel.

„Am simțit dintotdeauna o apropiere de lumea Disney și acum de când sunt mămică, trăiesc tot mai mult magia sa alături de fiul meu. Cred ca am foarte multe trăsături în comun cu prințesa Elena din Avalor, pe lângă nume, faptul că își urmează visul cu multă perseverență și curaj, dar și pasiunea pentru cultura latină', a afirmat Elena Gheorghe.

Serialul, a cărui acţiune se petrece pe tărâmul magic Avalor, spune povestea primei prințese cu origini latine – Elena, o adolescentă curajoasă şi dornică de aventură, care după ce şi-a salvat regatul din mâinile unei vrăjitoare rele, devine prinţesă, fiind nevoită să înveţe cum să-şi guverneze ţara, până când va avea vârsta necesară pentru a fi regină. Întâmplările prin care trece Elena o vor face să-şi dea seama că noul ei statut necesită înţelepciune, capacitate de adaptare şi compasiune, caracteristici pe care le are orice lider adevărat.

Poveştile din serial conţin influenţe din culturile latină şi hispanică, prin diversitatea de stiluri arhitecturale, tradiţii, mâncăruri şi obiceiuri prezentate. Latura mistică, mitologia, folclorul şi muzica joacă şi ele un rol important în serial. Astfel, în fiecare episod putem asculta melodii originale într-o multitudine de stiluri latino: mariachi, latin pop, salsa, banda sau hip hop chilian.

Ce se întâmplă în primele două episoade

În primul episod, Elena devine oficial prinţesă şi o salvează pe sora ei, Isabel, din mâna creaturilor Noblin, nişte fiinţe asemănătoare cu elfii, care pot lua înfăţişări diferite, provenite dintr-o legendă chiliană. Tot în primul episod facem cunoştinţă şi cu Zuzo, animalul totemic al Elenei, inspirat de credinţa unui trib maiaş din sudul Mexicului.

În episodul doi, intitulat „Sora Model', o găsim pe Elena prinsă între promisiunea că o va ajuta pe sora ei, Isabel şi îndeplinirea îndatoririlor regale.

Producția „Elena din Avalor' este creată de Craig Gerber, câştigător al unui premiu Emmy, care e şi producător executiv al serialului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare