; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diseară, Elena Gheorghe vine la Cronica Cârcotaşilor

19 December 2012

Diseară, Elena Gheorghe e invitata specială a lui Dezbrăcatu şi a lui Găinuşă. În platoul decorat de sărbătoare, Elena va cânta piesa “De Crăciun”.

 

Nu toată lumea este pe dinafară cu noţiunile mai deosebite. De exemplu Monica Gabor a învăţat mult la viaţa ei, aşa că vine la Cronică' să demonstreze că ştie ce înseamnă levitaţia. Şi ţaţa Adela s-a mai elevat. Acum nu mai este nici ţaţă, nu i se mai spune nici Adela, ci Adele.

Cârcotaşii au reuşit să pună mâna pe cartonaşele cu indicaţii de platou de la Antena 3, care nu sunt pentru public, ci pentru prezentatori.

Cârcotaşii trec apoi la struţo-cămila de guvernare social-liberară, aşa că vă prezintă câteva selecţiuni din programul de guvernare. Se pare că ţara va fi împărţită în opt regiuni, respectiv Ţara lui Dragnea, Podgoriile lui Orpişan, Goagălul lui Vanghelie, Dăbuleniul lui Geoană, Ardealul lui Ilie Sârbu, Moldova lui Hrebenciuc, Pădurea Adormită a lui Crin şi Litoralul lui Mazăre.

De la politică, Cârcotaşii trec la un subiect de… film. După cearta cu mama, cu Vadim, cu Pepe, cu Tudy şi cu medicii, Zăvoranca a devenit sursă de inspiraţie pentru Spielberg. Acesta vrea să facă un film al cărui scenariu este inspirat din viaţa Queridei.

La finalul ediţiei, Elena Gheorghe şi trupa sa vin să vă cânte piesa De Crăciun'. Aşadar, nu rataţi Cronica Cârcotaşilor', în această seară, de la ora 20:30, la Prima TV.

img_5876

Picture 1 of 9

Ascultaţi aici piesa De Crăciun':

http://www.youtube.com/watch?v=af2NXxs_oBs
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare