Homepage  / Vedete româneşti

Elena Gheorghe a terminat filmările pentru „Vedeta familiei”, sezonul 2. Unde o vom mai vedea la TV? „În viaţă trebuie să laşi portiţe deschise”. EXCLUSIV

Elena Gheorghe a terminat filmările pentru „Vedeta familiei”, sezonul 2. Unde o vom mai vedea la TV? „În viaţă trebuie să laşi portiţe deschise”. EXCLUSIV
15

de Cătălina Matei,

Dacă în emisiunea de la TVR 1 are de ales între concurenți talentați, cu vârste între 5 și 11 ani, acasă Elena Gheorghe știe exact cine este „Vedeta familiei”. De fapt, sunt două... Nicholas (11 ani) și Amelie Nicole (5 ani)! Detalii, imediat!

Elena Gheorghe a terminat deja filmările pentru sezonul 2 al emisiunii „Vedeta familiei”, difuzată în fiecare sâmbătă la TVR 1, și se pregătește de un turneu cu muzică armânească. Cât despre  oeventuală participare a ei la vreo emisiune gen „America Express”… iată ce am aflat direct de la Elena Gheorghe!

„Vedeta familiei” a ajuns la sezonul 2, deja ați terminat filmările. Cum sunt concurenții, de această dată?

Sunt foarte diferiţi între ei, surprinzători, unii sunt extrem de talentaţi, carismatici, iar alţii sunt puşi pe glume sau, din contră, foarte timizi. Asta e frumuseţea, ca înainte de a începe o emisiune te poţi aştepta la orice.

Și ce replici speciale ai primit din partea lor?

Oooo, sunt foarte creativi şi spontani. Ne lăsa fără cuvinte, ne lucrează la psihic!

Care este atmosfera în pauzele de filmare?

În pauze se râde mult, pentru că s-a format o gaşcă frumoasă, sau ne contrazicem tare, când avem ediţii grele, cu copii foarte buni, pe care câteodată ne este foarte greu să-i departajăm…

Dintre colegii tăi de jurizare… cine este cel mai pus pe șotii? Radu Ștefan, oare?

Toţi! (râde)  Avem momente. Ne ia pe rând, dar mai sunt momente când ne completam gumele unii altora.

elena-gheorghe-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Juniorii tăi se uită la emisiune?

Desigur. Au şi ei preferaţii lor.

Ce feedback ți-au dat?

Ame (n.r. Amelie Nicole, fiica Elenei) mă întreabă când poate participa şi ea.

Care sunt talentele lor speciale?

Ambii au voce şi ureche muzicală, Nicho cânta la pian de la 5 ani, iar Ame face balet, dar se cântă prin casa mai mereu, iar dacă nu cânta ei sau mama lor, sigur e pornită muzica. Pe lângă muzica şi dans, Amelie are înclinaţie spre desen, iar Nicholas învaţa repede limbi străine şi joacă fotbal.

Crezi că vă vor întrece, pe tine și pe soțul tău?

Cu siguranţă. Generaţiile noi sunt mult mai evoluate şi au parte de multă informaţie, sunt alte condiţii. Noi îi încurajam să facă ceea ce le place, pentru că aşa au făcut şi patintii noştri cu noi şi suntem fericiţi şi recunoscători pentru acest lucru. E foarte important să faci ce îţi place – de fapt, este cel mai important.

elena-gheorghe-familie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 15

Văd atât de clar când copiii sunt forţaţi de părinţi să fie ce nu vor, mai ales în emisiune, când vine un copil şi, chiar dacă are voce, nu cântă din plăcere, ci pentru că mama sau tată a avut un vis personal pe care nu şi l-a împlinit, iar acum vrea să-l realizeze prin copil.

La un moment dat, povesteai că ai refuzat propunerile de a participa la emisiuni gen „America Express” pentru că nu voiai să lipsești mult timp de acasă. Copiii au mai crescut… Te-ai răzgândit?

Nu ştiu ce să zic, am momente când parcă aş merge, dar sincer îţi spun că am un regim alimentar special momentan şi cred că m-ar încurca tare în competiţie. Mai aştept şi… am învăţat că e mai bine ca „niciodată să nu spui niciodată”, mai ales în situaţii de genul acesta. În viaţă trebuie să laşi portiţe deschise, pentru că viaţa e surprinzătoare.

Ce se întâmplă cu turneul de muzică de armânească, despre care ne povesteai acum câteva luni?

Se întâmplă şi sunt foarte fericită! Pe 19 mai vom cânta la Bacău, pe 21 în Bucureşti, la Sala Palatului, iar în toamnă vor mai fi 3 oraşe.

elena-gheorghe-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 15
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton