; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VIDEO & FOTO| Elena Gheorghe a lansat videoclipul piesei “Ecou”

26 March 2013

Elena Gheorghe s-a decis să încerce şi altceva decât stilul dance şi să lanseze pe piaţă şi o piesă romantică în limba română. Noul ei single, Ecou', a fost produs de Laurenţiu Duţă şi beneficiază deja de un videoclip, în care Elena interpretează rolul unei balerine care suferă din dragoste.

A fost un rol cu multe provocări actoriceşti pentru că Dan Petcan, regizorul clipului, a lucrat cu mine ca pe set-up-ul unui film, cu indicaţii de stări, de emoţii, de poveste. A fost o experienţă frumoasă şi personală, pentru că, în încercarea de a juca personajul principal din Ecou', am descoperit în mine trăiri, emoţii, priviri, zâmbete, care m-au ajutat să mă deschid şi mai mult şi să mă apropii şi mai tare de publicul meu, de fanii şi oamenii care sunt lângă mine de 8 ani, de când sunt în faţa lor ca artist.

A fost un rol în care mi-am arătat vulnerabilităţile şi sensibilitatea mai mult ca oricând şi cred că toţi cei care s-au îndrăgostit de piesă, vor vibra şi la povestea clipului şi la sensibilitatea lui', a zis cântăreaţa, citată de urban.ro.

Filmările au durat trei zile şi au avut loc în mai multe locuri din Bucureşti, printre care şi Centrul Vechi.

Vedeţi aici videoclipul Ecou':

313797_10151530982710610_1239728829_n

Picture 1 of 7

Citeşte şi:

Elena Gheorghe a luat lecţii de balet pentru noul videoclip

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare