; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elena Gatcin   golden buzz Andra (2)

Cine este Elena Gatcin, cel de-al zecelea golden buzz de la „Românii au talent”. 8 concurenți au trecut în etapa următoare

06 April 2021

Elena Gatcin este fericita concurentă care, în ediția de luni seară de la „Românii au talent', a primit cel de-al zecelea golden buzz reușind să treacă astfel direct în semifinala concursului de la Pro TV. 

La 38 ani, Elena Gatcin, o interpretă din Constanța a urcat pe scenă timidă și cu o singură dorință: să ofere o interpretare pe placul juraților și a celor de acasă. A ales să nu fie singură, ci însoțită de pianul care a creat emoția, în timp ce vocea a făcut ca sala să fie amuțită. Interpretarea piesei Aurei Urziceanu oferită de Elena a scris o nouă filă de istorie în sezonul unsprezece: golden buzz de la Andra. Fericită că a avut ocazia să o asculte, jurata a declarat:

M-ai lăsat fără grai, dar cu piele de găină. Elena este un suflet muzical'.

Un moment care a adus bucuria și starea de bine a fost și cel prezentat de Familia Bratosin: mama și cei doi copii ai ei, Andreea și Mihai. Aceștia au urcat pe scenă și au interpretat melodia 'Jealous' într-o versiune care a sensibilizat și a atras laudele juraților. 'Emoția a ajuns la mine', a recunoscut Andra care s-a declarat încântată să vadă apropierea dintre cei trei. Și proaspătul tătic, Smiley, a admis că este fericit să îi asculte: 'este frumos că ați făcut momentul cu aproape toată familia'.

Cel puțin 3 de DA și calificarea în următoarea etapă au obținut-o: Cezar Pricop, Familia Bratosin, Dumitru Hermeneanu, Xenia Tacu, Duo Viola, Brill Dance, Ionuț Zăvăleanu și Roberta Nicolae. 

 Vezi galeria foto >

Este un sezon special, unul în care spectacolul este de neoprit! Nu ratați o nouă ediție a emisiunii Românii au talent la finalul săptămânii. Vineri, de la 20:30, alți concurenți își vor depăși emoțiile și vor lupta pentru visul lor. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare