; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elena, castigatoarea sezonului 5 Bravo, ai stil! (3)

Elena este câştigătoarea sezonului cinci „Bravo, ai stil!”

01 July 2019

 Spectacol total, emotii uriase, momente fascinante si vestimentatii impunatoare, glamour, in aceasta seara, in Marea Finala a show-ului Bravo, ai stil!'. Cel mai iubit show de fashion din Romania, ajuns la cel de-al cincilea sezon, si-a desemnat marea castigatoare, concurenta incoronata cea mai stilata femeie din Romania si posesoarea premiului de 100.000 de lei.

        Elena a fost aleasa, in cadrul Galei Bravo, ai stil!', in direct, in urma voturilor telespectatorilor, castigatoarea sezonului cinci. Cu un procentaj de 64,1%, concurenta i-a cucerit total, atat pe jurati, cat si pe telespectatori, fiind incununata Cea mai stilata femeie din Romania. Provocarile stilistice pe care le-a abordat Elena, in cele 24 de saptamani, de la debutul acestui sezon, outfiturile si momentele artistice puse in scena, in fiecare Gala a saptamanii, au fost apreciate de fanii castigatoarei, care au sustinut-o in tot acest parcurs stilistic la Bravo, ai stil!'. 

        Puternica, ambitioasa si stapana pe sine si pe tinutele vestimentare afisate in fiecare editie Bravo, ai stil!', Elena s-a remarcat si prin indrazneala stilistica.

        Parca sunt intr-un vis. Sunt foarte fericita si le multumesc din tot sufletul celor care mi-au dat mesaje frumoase, care m-au sustinut tot timpul, care au fost alaturi de mine', a declarat, emotionata, Elena.

        ​In Gala Finala Bravo, ai stil!', cele patru concurente care s-au luptat pentru marele premiu au fost sustinute, din gradena, de concurente din cele cinci sezoane ale show-ului, care au apaludat la scena deschisa, exprimandu-si public admiratia fata de Elena, marea castigatoare a sezonului cinci.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare