; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Disney elena din avalor

Elena din Avalor vine în octombrie la Disney

30 September 2016

În luna octombrie, vom face cunoștință cu o nouă prințesă Disney, Elena, o adolescentă curajoasă şi dornică de aventură pe care o vom vedea în serialul „Elena din Avalor'. Ce alte premiere vor mai fi la Disney Channel și Disney Junior, vedeți mai jos.

disney-elena-din-avalor

PREMIERĂ: „Elena din Avalor'

Începând din 29 octombrie, de la ora 11.00, la Disney Channel.

Serialul, a cărui acţiune se petrece pe tărâmul magic Avalor, spune povestea Elenei, o adolescentă curajoasă şi dornică de aventură, care şi-a salvat regatul din mâinile unei vrăjitoare rele și devine prinţesă, fiind nevoită să înveţe cum să-şi guverneze ţara în aceasă calitate, până când va avea vârsta necesară pentru a fi regină. Întâmplările prin care trece Elena o vor face să-şi dea seama că noul ei statut necesită înţelepciune, capacitate de adaptare şi compasiune, caracteristici pe care le are orice lider adevărat.

Poveştile din serial conţin influenţe din culturile latină şi hispanică, prin diversitatea de stiluri arhitecturale, tradiţii, mâncăruri şi obiceiuri prezentate. Latura mistică, mitologia, folclorul şi muzica joacă şi ele un rol important în serial. Astfel, în fiecare episod putem asculta melodii originale într-o multitudine de stiluri latino: mariachi, latin pop, salsa, banda sau hip hop chilian.

 

disney-alex-trupaSEZONUL 2: „Alex & trupa'

Începând din 10 octombrie, de la ora 20.30, la Disney Channel.

Odată cu finalul verii, părinții lui Alex îl anunță că trebuie să se mute în Statele Unite ale Americii. Alex nu e deloc fericit și, cu ajutorul lui Joe, încearcă să rămână împreună cu prietenii săi.

Serialului spune povestea lui Alex, un tânăr inteligent şi îndrăzneţ, și pe cei patru prieteni ai săi care descoperă că viaţa de liceu este plină de provocări pe care vor încerca să le depăşeasă, urmându-şi pasiunile.

 

 

PREMIERĂ: „Războiul Stelelor: Aventurile familiei Freemaker'

Începând din 17 octombrie, de la ora 19.30, la Disney Channel.

Serialul este concentrat în jurul unei familii cu 3 copii, numită familia Freemaker. Atunci cand cel mai mic dintre ei descoperă o conexiune naturală cu Forța, prin intermediul unui artefact antic – Sabia Kyber – el și familia intră într-o luptă epică împotriva Imperiului pentru a reechilibra pacea și a elibera galaxia.

 

disney-in-vestul-salbatic-cu-seriful-callieEPISOADE NOI: „În Vestul Sălbatic cu Șeriful Callie'

În fiecare zi de luni până vineri, de la ora 11.25, la Disney Junior.

Luați-vă lasoul și puneți-vă pălăria de cowboy pentru a fi pregătiți de noi episoade cu Șeriful Callie. Șeriful Callie este o pisicuță adorabilă, care este dotată cu un lasou magic și care menține o atmosferă drăguță și prietenoasă în cadrul frontierelor orașului Nice and Friendly Corners. Ea este însoțită de credinciosul asistent Peck, o ciocănitoare ce-și dorește să susțină legea, și de cel mai bun prieten al ei, Toby, un cactus veșnic optimist care vede un potențial de distracție în orice.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare