; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elena de la Mandinga, sexy în videoclipul piesei „Bling”

28 June 2013

Trupa Mandinga a lansat de curând videoclipul piesei „Bling', o colaborare cu rapper-ul Muneer, în care solista trupei, Elena, apare în ţinute foarte provocatoare. Clipul a fost bine primit de către fanii din Azerbaidjan, ţară în care cei de la Mandinga merg să concerteze foarte des.

Mai mult decât atât, succesul de care se bucură Mandinga în rândul azerilor a fost observat şi de premierul Victor Ponta. În cadrul unei vizite oficiale, acesta a declarat, mai în glumă, mai în serios, că Mandinga ar trebui inclusă în delegaţie pentru a discuta problemele economice.

„Poate va fi mai bună decât politicienii', a zis el.

La auzul acestor cuvinte, Elena a declarat: Mandinga are o relaţie specială cu publicul din Azerbaidjan, motiv pentru care am cântat foarte des aici. Aprecierile venite din partea preşedintelui azer şi ale premierului Victor Ponta nu pot decât să ne bucure.

Muzica este întotdeauna o cale excelentă de comunicare, aşa că ar putea fi o soluţie. Sloganul nostru este „Playing Happiness' şi ne bucurăm să-i molipsim cu această fericire pe toţi cei din jurul nostru!'.

 

Vedeţi aici videoclip piesei „Bling':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare