; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Elena de la Mandinga își serbează ziua în Baku

17 May 2012

Elena își sărbătorește astăzi, 17 mai, ziua de naștere departe de casă, în Azerbaidjan, unde se pregătește pentru Eurovision. Solista de la Mandinga va petrece însă alături de fani, jurnaliști și colegii ei de trupă.

Surprizele au început încă de ieri, de la miezul nopții, când Dan Manoliu împreună cu echipa TVR a „năvălit' în camera Elenei cu un buchet uriaș de trandafiri. După ce i-a fost cântat un „La mulți ani' în toiul nopții, a urmat o altă surpriză, de această dată venită din partea Ictimai TV, liderul posturilor din Azerbaidjan.

Cadouri pentru cea mai sexy participantă de la Eurovision

Trupa Mandinga s-a aflat timp de o oră în direct în cel mai popular program TV din țară, unde a cântat live nu doar Zaleilah, ci și piese tradiționale din Azerbaidjan cu ajutorul bandului emisiunii.

Prezentatorul i-a oferit un trandafir roșu drept cadou dar și un tablou, în timp ce artistul Abba Bagirov, cântăreț foarte apreciat de azeri, a venit să-i cânte special un cântec și la mulți ani în limba engleză.

Astăzi este programată cea de-a doua repetiție oficială a show-ului. TVR 1 va transmite pe 22 mai, de la ora 22.00 prima semifinală, pe 24 mai a doua semifinală, iar finala Eurovision pe 26 mai.

elena-de-la-mandinga-i-serbeaz-ziua-n-baku

Picture 1 of 2

Trupa Mandinga la Ictimai TV, liderul posturilor din Azerbaidjan, dar și organizatorul Eurovision 2012


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare