; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elena de la Mandinga

Elena de la Mandinga i-a întâlnit pe Pharell şi Loreen

23 July 2014

Week-endul trecut, Elena de la Mandinga, artista care va putea fi urmărită în curând în emisiunea Splash! Vedete la apă', a avut parte de un super show la care a asistat, de data aceasta, din public.

[Not a valid template]

Împreună cu colegii săi de trupă, care în paralel fac parte și din proiectul de jazz Balako, Elena a ajuns la Rotterdam unde a avut marea bucurie să asiste la concertul celui mai titrat artist al momentului, Pharell.

Am mers la North Sea Jazz Festival, unul dintre cele mai mari festivaluri de jazz din lume, și am avut ocazia să-l văd pe Pharell. A fost o experiență incredibilă! Toată lumea știe că Pharell este un foarte bun producător, dar reușește în aceeași măsură să facă și un super show pe scenă. Momentul culminant a fost cel în care i s-a alăturat Stevie Wonder. Publicul era în delir, iar mie mi se face și acum pielea de gaină când îmi aduc aminte. Văzusem momentul acesta pe Internet, în cadrul premiilor Grammy, dar nu m-am așteptat să-l văd și în realitate', își amintește încântată Elena.

Imediat după Rotterdam, artista a ajuns în Muntenegru, unde a îmbinat relaxarea cu munca. La Budva, stațiune în care Mandinga a susținut un concert, Elena a avut parte și de o reîntâlnire care a bucurat-o, și asta pentru că a cântat pe aceeași scenă cu Loreen, câștigătoarea Eurovisionului din 2012, la care au participat și cei de la Mandinga.

Aflată pentru prima dată în Muntenegru, vedeta mărturisește că a fost imediat cucerită de acest loc în care intenționează să revină cât mai repede: A fost pentru prima oară când am ajuns în Muntenegru și sunt hotărâtă să mă reîntorc aici într-o vacanță prelungită. E un loc superb, cu peisaje nemaipomenit de frumoase! Am reușit să ajung puțin si pe plajă și să gust din bunătățile locale la terasele de pe malul mării', mai povestește Elena.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare