Homepage  / Televiziune

Elena Ciot Monda, eliminată de la Chefi la cuțite 2023. Lovitură puternică pentru Cătălin Scărlătescu

Elena Ciot Monda, eliminată de la Chefi la cuțite 2023. Lovitură puternică pentru Cătălin Scărlătescu

de Roxana Mirea,

Un nou concurent a fost eliminat de la Chefi la cuțite, sezonul 11, aseară, 16 mai 2023. Cătălin Scărlătescu a primit o nouă lovitură, fiind a doua seară consecutiv în care pierde un om din echipă. Elena Ciot Monda este cea care a fost eliminată aseară de la Chefi la cuțite 2023.

Elena Ciot Monda, eliminată de la Chefi la cuțite 2023

Cel de-al doilea battle a fost câștigat de echipa condusă de Sorin Bontea, iar echipele lui Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au intrat la duel, pentru a doua seară consecutiv. Concurenții din cele două echipe au fost nevoiți să gătească preparate cu ciuperci.

Ciuperci, cred că oricine știe să facă ciuperci cu orice. Poate că acum ați respectat tema, au fost importante ciupercile în farfurie, dar într-o oră ați fi putut face mult mai mult decât atât. Astăzi se pleacă cu 5 puncte. Avem și o notă de 7, au fost și farfurii gustoase”, a anunțat Gina Pistol, înainte să dea vestea eliminării, potrivit a1.ro.

George Popescu, Daniel Dragomir, Mariana Zinner au obținut 11 puncte, iar Mihaela Zahariea și Amalia Esa s-au salvat cu 12 puncte. Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur din echipa lui chef Florin Dumitrescu, a luat 13 puncte. Florin Borșaru a impresionat cu un preparat de 14 puncte.

Iustin Cîmpeanu și AnaMaria Ijac (Anica) au intrat în bucătărie cu 9 puncte, iar Dumitru Paul Tudosescu și Luna Morgaciova cu 10 puncte. Andrea Sabini s-a întors în bucătărie cu 7 puncte. Elena Ciot Monda a fost eliminată de la Chefi la cuțite, sezonul 11, aseară, 16 mai 2023, după ce preparatul ei a obținut doar 5 puncte din partea chefilor.

Elena Ciot Monda, după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite 2023

A fost o nouă lovitură pentru Cătălin Scărlătescu, fiind a doua seară consecutiv când pierde un concurent din echipă, după ce Lino Golden a fost eliminat în urma primului duel.

Ciupercile doamnei Elena au fost necomestibile! Doamne ferește!”, a spus chef Sorin Bontea.

„Nici nu-mi vine să cred, jur!”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu.

Aș fi putut să fac mai mult. Am vrut să fac chestii faine, dar n-am putut pentru că nu m-am simțit bine. n-am avut starea mea necesară să fac. A fost ziua mea proastă. Îmi cer scuze. Te rof frumos să mă scuzi, chef, și să mă ierți”, a spus Elena Ciot Monda

„Asta e o zi foarte proastă. E trist! Ies la pensie într-o săptămână în ritmul ăsta”, a fost replica lui Cătălin Scărlătescu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton