Homepage  / Vedete româneşti

Elena Chiriac, surprinsă împreună cu Rocco Ritchie, fiul Madonnei. Ce a spus fosta concurentă de la Survivor despre relația lor

Elena Chiriac, surprinsă împreună cu Rocco Ritchie, fiul Madonnei. Ce a spus fosta concurentă de la Survivor despre relația lor
8

de Roxana Mirea,

Elena Chiriac a fost surprinsă la SAGA Festival în compania lui Rocco Ritchie, fiul Madonnei. Cei doi au luat masa alături de alți prieteni, iar apoi au mers spre Romaero, unde a avut loc festivalul. Acum, Elena Chiriac, fosta concurentă de la Survivor România, a făcut primele declarații despre relația pe care o are cu fiul Madonnei.

Elena Chiriac, despre relația cu Rocco Ritchie, fiul Madonnei

Elena Chiriac a făcut primele declarații despre relația cu Rocco Ritchie, fiul Madonnei, după ce au fost surprinși împreună la SAGA Festival.

Am fost la cină împreună la un restaurant de pe Șoseaua Nordului, apoi am fost la festival, la Saga. Ne-am întâlnit în București, locuim amândoi în Londra. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Ne-am simțit bine împreună și la restaurant, ne-am distrat și la Saga”, a dezvăluit Elena Chiriac despre ieșirea cu Rocco Ritchie, potrivit Fanatik.

Elena Chiriac a mai dezvăluit că nu are o relație amoroasă cu fiul Madonnei, în momentul de față, însă îl vede ca pe un potențial iubit.

Este un băiat super simpatic, o prezență foarte plăcută.Nu pot să mă pronunț în punctul în care sunt acum cu el. Nu pot să spun că nu îl văd ca pe un potential iubit. Este un tip foarte drăguț și foarte mișto. Este un băiat cu care am ieșit și s-a întâmplat să fim fotografiați.

Dacă vom ieși a doua oară, cu siguranță nu vom fi fotografiați. El nu locuiește în România. A fost o întâmplare să vină, a venit pentru festival (SAGA, n. red.)”, a mai spus Elena Chiriac, care a participat la Survivor și la Ferma, emisiunile de la Pro TV.

Elena Chiriac, surprinsă împreună cu Rocco Ritchie, fiul Madonnei. Ce a spus fosta concurentă de la Survivor despre relația lorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Elena Chiriac, despre Rocco Ritchie

Elena Chiriac și Rocco Ritchie au petrecut toată noaptea împreună la festival, alături de alți câțiva prieteni. Sportiva a fost toată seara cu zâmbetul pe buze în preajma lui, așa că nu este exclus ca între ei să se înfiripe o frumoasă poveste de iubire. Pe de altă parte, fosta concurentă de la Survivor România 2022 a avut doar cuvinte de laudă despre Rocco Ritchie.

El nu este deloc arogant, este un băiat absolut normal. Nu are fițe, este o prezență mult mai plăcută decât alte persoane publice de la noi din țară care se consider faimoase. Richie este foarte respectuos, fără aroganțe. Este cu picioarele pe pământ și nici nu ți-ai da seama cine este dacă nu ai ști”, a mai dezvăluit Elena Chiriac.

Nici eu nu am știut de la început că este fiul Madonnei. O perioadă bună până când situația a fost de așa natură încât să fie paparazzii în toate părțile în Londra. El a fost mereu un om normal ca toți ceilalți”, a mai spus Elena.

Sursa foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton