; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1600078788_Elcin_Sangu_MOLPED_1_ Kopya

Elçin Sangu vrea să înceapă studiile. Actrița își schimbă domeniul de activitate

16 September 2020

Actriţa Elçin Sangu, cunoscută din producțiile turcești „O poveste de iubire', „În dragoste şi în război', „Preţul dragostei' a devenit imaginea unui brand de absorbante cunoscut în Turcia, iar la evenimentul de lansare a mărturisit că obiectivul său actual este acela de a studia dreptul.

Elçin Sangu a devenit imaginea brandului Molped. Semnând un contract pe 2 ani, Elçin Sangu a declarat că și-a îndeplinit toate visele și a spus că în perioada următoare va reîncepe studiile și că dorește să se implice în cât mai multe proiecte dedicate femeilor: 

„Am vrut să intru la conservator și mi-am promis asta. Am reușit! Apoi mi-am dat seama ce vreau să fac cu privire la actorie. Acum vreau să studiez dreptul. Vreau ca toate femeile de toate vârstele să creadă în sine și să trăiască știind că pot realiza multe lucruri atunci când vor. Nu există nimic pe care să nu-l putem realiza cu adevărat dacă vrem să avem succes! De acum înainte, vreau să fiu un pic mai implicată în proiectele care susțin femeile', a declarat actrița la evenimentul de lansare al brandului, care a avut loc în mediul online. 

 
 Elçin Sangu joacă în prezent într-un nou serial turcesc, „İyi Günde Kötü Günde', care a debutat în țara de origine în urmă cu doar câteva zile. Din distribuție mai fac parte și  Ozan Dolunay, Yasemin Allen,  Ali Yağcı, Deniz Ișın și Tugay Erdoğan.

 

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare