; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ela Prodan are ghinion la filmări

04 October 2010

Actriţa din show-ul de comedie Land of Jokes', care începe pe 10 octombrie de la 20.45 la Pro TV, şi-a scrântit mâna dreaptă pe platourile de filmare în timp ce încerca să facă roata.

Filmam pentru unul dintre episoadele Nemuriciul', iar eu interpretam rolul unei turcoaice. Îmi amintesc că trebuia să fac nişte mişcări acrobatice şi pentru că întotdeauna am fost bună la gimnastică m-am gândit să fac ceva în plus: roata. Numai că, exact în clipa în care am încercat să repet mişcarea pentru filmare, mi-am scrântit mâna dreaptă. Greşeala mea a fost că nu m-am încălzit deloc înainte', a povestit Ela.

Vedeta Pro s-a dus imediat la cabinetul medical pentru a-şi bandaja încheietura, însă a rămas cu unele dureri. Din păcate, acesta nu a fost singurul eveniment neplăcut pentru ea. După incidentul cu mâna scrântită, ea a fost nevoită să filmeze nemachiată din cauza unei infecţii la ochi. Nu am avut voie să mă machiez deloc, astfel că a trebuit să găsim o soluţie la filmare. Îmi amintesc că la o secvenţă tot din ciclul Nemuriciul', mă aflam împreună cu Gyuri Pascu, Cătălin Mireuţă, Silviu Petcu şi Cosmin Seleşi la o masă de poker. Până la urmă, pentru a putea filma, am folosit o mască veneţiană', a mărturisit ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare