Homepage  / Vedete româneşti

Ela Crăciun, boboc la 41 de ani! „Sunt deschisă oricărei posibilități”. EXCLUSIV

Ela Crăciun, boboc la 41 de ani! „Sunt deschisă oricărei posibilități”. EXCLUSIV
12

de Cătălina Matei,

Online, TV, lungmetraj, parenting, viață de familie... un program năucitor căruia Ela Crăciun îi face față cu brio și la care a mai adăugat și alte provocări. Din toamna aceasta, prezentatoarea emisiunii „Numai de bine” de la Antena 3 CNN este și studentă la Psihologie.

Ela Crăciun (41 de ani) prezintă emisiunea „Numai de bine” la Antena 3 CNN, în fiecare duminică, de la 11.30, și le aduce telespectatorilor cele mai noi informații despre stil de viaţă sănătos şi armonios. În plus, este prezentă în online cu un blog de parenting, iar mai nou a terminat filmările pentru un lung metraj și este studentă în primul an și la Psihologie.

Cum face față unui astfel de program încărcat, mai ales că este și mămică a trei copii energici? Aflăm imediat chiar de la Ela Crăciun!

Se pare că toamna asta a început în forță pentru tine! Să le luăm pe rând. Ce vom vedea în noul sezon „Numai de bine”, la Antena 3?

Toamna aceasta se anunță super bună pentru mine, pentru că sunt foarte fericită cu premiile câștigate pentru activitatea mea online și cu sezon nou la „Numai de bine” și cu toate proiectele noi pe care le încep. Da, sunt foarte fericită pentru că este o toamnă care aduce numai lucruri bune. La sezonul nou „Numai de bine” vom aduce telespectatorilor noi materiale extrem de utile și interesante.

De această dată vom discuta cu noi specialiști în domeniul sănătății, frumuseții și nu numai, iar  dacă este ceva ce ne poate ajuta să ne asigurăm o stare de bine, cu siguranţă şi de la noi veţi afla despre asta. Vom face o incursiune atât de necesară în vindecare, cât şi în echilibrarea psihicului. Vom afla cum să gătim rapid și sănătos tot de la experți tot felul de sfaturi şi recomandări.

Care au fost subiectele cele mai apropiate de sufletul tău?

Sănătatea este un subiect care m-a fascinat dintotdeauna. Am zis mereu că dacă nu aș fi fost jurnalist, cu siguranţă aş fi fost doctor şi atunci de fiecare dată când avem câte vreun material cu un doctor eu sunt extrem de atentă, îmi place să învăţ şi să aflu cât mai multe lucruri.

Copiii tăi cei mari au început și școala – mezinul, grădinița. Cum reușești să te împarți cu brio în… 3?

Nu mă mai împart chiar în trei. Acum mă împart doar în două, pentru că Alex este destul de mare și el are nevoie de mine din ce în ce mai puțin, în timp ce pe Alesia o duce tatăl ei la școală, iar pe Nicho îl duc și îl aduc eu de la grădiniță. Cumva acum am rămas doar cu Nicholas. Înainte o duceam doar pe Alesia, însă ea s-a mutat cu școala și are de parcurs acum o distanță considerabilă de casă, motiv pentru care soțul meu și-a asumat rolul de a o duce pe ea. În schimb, împărțim cu bucurie timpul de seară în trei.

ela-craciun-familie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ai filmat și pentru lungmetrajul „Tați part-time”. Cum ai ajuns în acest proiect? Și ce ne poți spune despre rolul tău?

Mi-am dorit foarte mult să debutez pe marile ecrane într-un film românesc și cum spuneam, se pare că toamna aceasta am parte numai de vești bune, așa că m-am bucurat teribil când am aflat că am trecut de proba castingului. Sunt soția unui avocat, am cinci copii și spre încântarea mea sunt o doamnă bogată și frumoasă. ,,Tați part-time” este un film exact așa cum am visat eu că va fi cel în care voi juca pentru prima oară: plin de acțiune și amuzant, cu o echipă foarte talentată și actori minunați. Este un film destinat familiilor și sunt convinsă că va fi un real succes, un proiect cu care sunt mândră să îmi fac debutul în actorie.

Pe Ela Crăciun o vom putea urmări și în lungmetrajul ,,Tați part-time”, cu Eva Măruță și Alex Bogdan în rolurile principale, unde îl are ca partener pe George Ivașcu.

Mai nou, înțeleg că ești studentă. La Psihologie… Cum ai ajuns aici?

La Facultatea de Psihologie îmi doream să ajung de câțiva ani, însă cred că nu am avut curajul necesar pentru această mișcare îndrăzneață. Anul trecut am ratat la milimetru înscrierile, apoi m-am apucat de cursul de coaching cu dr. Shefali din America și uitasem complet de cursul de psihologie. Într-o conversație cu sora mea, ea mi-a menționat din senin că îmi va face foarte bine Facultatea de Psihologie. Eu eram atunci deja resemnată și i-am comunicat că nu are sens să fac asta, pentru că pur și simplu nu am timp și multe alte scuze desigur. M-a surprins când ea mi-a spus ,,Du-te, înscrie-te și apoi te lași, dacă nu mai poți, însa nu e mai bine să te lași după ce ai încercat, decât să regreți toată viața că nu ai făcut ceva ce îți doreai foarte mult?” Și i-am dat dreptate, așa că iată-mă în primul an de Facultate.

Vei și profesa după absolvire?

Nu știu dacă voi profesa. Vom vedea ce ne rezervă viitorul. Sunt deschisă oricărei posibilități, doar aștept ca lucrurile să se așeze cât mai frumos posibil. Aștept viitorul să se manifeste cât mai frumos cu putință.

Cât de prezent este micul ecran în viața ta dincolo de emisiunea pe care o prezinți șa Antena 3? Ce producții urmărești?

Micul ecran este prezent în viața mea, în primul rând prin prisma emisiunii mele, pe care de 10 ani o urmăresc alături de familie, bineînțeles pe Antena 3 CNN. În rest, doar la programele de tip family suntem prezenți cu toții în fata micului ecran, atunci când timpul ne-o permite. Tot în weekend mai reușim să ne bucurăm împreună de câte un film.

ela-craciun-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 12

Ce îți place să faci când ai timp doar pentru tine?

Să citesc, să mă relaxez, să îmi pun mantre. Cel puțin o dată pe săptămână aprind lumânări parfumate, în timp ce mă bucur de o cadă plină de spumă. Atunci când sunt foarte obosită le mai spun prietenelor mele că îmi doresc să nu fac nimic, așa că uneori pur și simplu mă relaxez făcând nimic.

Și ce nu poți refuza indiferent de circumstanțe?

Nu pot refuza o prăjitură. Niciodată nu am putut.

Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton