; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eiza gonzalez

Eiza Gonzalez are succes la Hollywood! Actrița mexicană va juca alături de Mel Gibson

07 November 2018

Actriţa mexicană Eiza González va juca alături de Mel Gibson în thrillerul ‘„Waldo’'. Potrivit presei internaționale, un alt actor confirmat pentru pelicula „Waldo' este și actorul Charlie Hunnam.

„Waldo' prezintă povestea unui fost poliţist din Los Angeles, care revine în focul acţiunii ca detectiv privat pentru a investiga o crimă, victima fiind soţia unei vedete de televiziune. Sub regia lui Tim Kirkby, se pare că filmările peliculei, adaptare a cărții semnată de Howard Michael Gould, „Last Looks', vor începe în anul 2019. 

Eiza González este cunoscută pentru rolurile în care le-a avut în telenovelele „Lolaerase una vez' și „Iubiri vinovate' („Amores verdaderos'),  ulterior a reușit să își croiască drum în ultimii ani la Hollywood datorită unor filme ca ”Baby Driver” (2017) sau serialului ”From Dusk Till Dawn: The Series”, în regia lui Robert Rodríguez, care a cooptat-o pe González şi pentru distribuţia filmului ”Alita: Battle Angel”, care va apărea pe ecrane anul viitor.

Până atunci, Eiza va putea fi văzută în decembrie în pelicula „Welcome to Marwen', noul film al cineastului Robert Zemeckis (”Forrest Gump”, 1994), în care mai joacă Steve Carell, Leslie Mann şi Janelle Monáe. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare