; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eiza

Eiza Gonzalez a primit primul rol într-un film american

04 October 2013

eizaSe pare că idila cu Liam Hemsworth a propulsat-o foarte repede la Hollywood pe actriţa mexicană Eiza González (Nikki din telenovela Iubiri vinovate' de la Acasă).

Conform peopleenespanol.com, ea va apărea, anul viitor, într-o peliculă în care va juca alături de actriţa britanică Bonnie Wright (Ginny Weasley din seria Harry Potter').

În februarie voi începe filmările la All Hail the Squash Blossom Queen'. Mi s-a părut foarte interesant scenariul. Povestea este amuzantă, sunt foarte entuziasmată', a zis Eiza.

 

La o lună după ce s-a mutat din Mexic în SUA, actriţa de 23 de ani spune că s-a îndrăgostit de Los Angeles, dar că, în acelaşi timp, îi este foarte dor de familie.

 

Sunt înnebunită că am plaja la 40 de minute de mine, că pot să fac surf, să patinez, să merg pe munte. Îmi plac foarte mult clima şi stilul de viaţă pe care îl am acum. Sunt foarte mulţumită. Sunt mai mereu la cursuri (n.r. – De actorie), particip la casting-uri pentru diferite pelicule. Însă mi-e dor de familie, de mama mea, de soră, dar şi de nepoţica de doar un an', a declarat ea.

 

Întrebată de ziarişti cum comentează faptul că a fost văzută sărutându-se cu actorul Liam Hemsworth (starul din Jocurile foamei'), Eiza a ocolit subiectul, singurul lucru pe care l-a declarat cu privire la viaţa ei amoroasă fiind: Căsătoria nu este prioritatea mea acum'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare