; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ei sunt nominalizaţii de la „cel mai bun reality-show” la Premiile TVmania 2011!

03 October 2011

Ce-am învăţat din reality show-urile de top ale lui 2011? Vedetele (sau fetele frumoase) vând, fie că sunt îmbrăcate cu şorţul de bucătar, puse să defileze pe podium, sau trimise la plajă. Mai jos, nominalizaţii de la cea de-a treia categorie de la Premiile TVmania 2011, cel mai bun reality-show.

Cireaşa de pe tort, Prima
Irezistibilul Horia Vîrlan are deja două Premii TVmania consecutive la această categorie, cu show-ul în care le trimite pe vedete la cratiţă. În această vară, Prima l-a pus la încercare pe talentatul bucătar cu încă un format – „Academia lui Horia' -, aşa că abilităţile lui (şi limba ascuţită') rămân la mare preţ.

Miss fata de la ţară, Prima
„Fabrica' de reality show-uri de la Prima a produs încă un câştigător în toamna trecută, care a continuat cu succes şi în 2011. Formatul găzduit de Andreea Raicu a ajuns inclusiv la târgul de televiziune de la Miami, urmând să fie distribuit internaţional de o importantă casă de producţie americană.

Next Top Model, Antena 1
Cătălin Botezatu a ajuns pe lista nominalizaţilor de anul trecut ca „Burlac' râvnit de 22 de domnişoare, iar acum o face din postura de necruţător (l-aţi auzit cum le ceartă pe fete?!) antrenor de fotomodele. Neobositul Bote se află deja la a treia emisiune din ultimul an, după „Burlacul' şi „Burlăciţa'.

Serviţi, vă rog!, Pro TV
Nea Mărin (foto) a continuat să facă instrucţie cu vedetele Media Pro (ok, şi câţiva „neutri') şi în această vară, dar s-a mutat din Delta Dunării în staţiunea 2 Mai, pe malul Mării Negre. Reţeta e simplă: amfitrionul le supune pe staruri la un regim cazon, iar Roxana Ionescu, Radu Vâlcan şi compania defilează pe plajă… Ce vă mai trebuie?

Alte opţiuni pentru care pot opta cititorii TVmania sunt: Academia lui Horia (Prima), Burlacul (Antena 1), Burlăciţa (Antena 1), Schimb de mame (Prima), Mireasă pentru fiul meu (Antena 1), Nuntă cu surprize (Kanal D).

Anul trecut, categoria „cel mai bun reality-show' a fost câştigat de „Cireaşa de pe tort' de la Prima.

Votează şi TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare