; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1 finalistii Vocea Romaniei

Ei sunt finaliştii “Vocea României”!

14 December 2015

Cei opt concurenţi rămaşi în competiţie s-au pregătit intens, antrenorii le-au ales cele mai bune melodii, iar aseară s-au duelat pentru un loc în marea finală. Publicul şi-a votat favoriţii şi a decis ca în lupta pentru trofeul Vocea României' şi premiul în valoare de 100.000 de euro să intre Michel Kotcha şi Tobi Ibitoye din echipa Smiley, Cristina Bălan din echipa Tudor şi Tomi Weissbuch din echipa Moga. Din păcate, echipa Loredana nu va avea niciun reprezentant în finală, însă antrenoarea va susţine vocea şi va fi alături de cei patru concurenţi.

[Not a valid template]

Surprizele s-au ţinut lanţ în etapa duelurilor încrucişate. Smiley a cântat aseară împreună cu DOC şi Motzu cea mai nouă piesă a lor, Pierdut buletin, Loredana a creat o adevărată poveste pe scenă în momentul în care a interpretat alături de trupa Agurida melodia „A ta mireasă', care se găseşte pe noul album al artistei, Imaginarium, iar Tudor a cântat alături de Vama melodia „Declar pierdut ţară' şi a adus foarte multă emoţie pe scena de la Vocea României'. Invitaţi speciali au fost aseară şi Angelo Simonică şi Nicole Cherry, care au cântat piesa „Pot eu să te urăsc?'. Trupa PRO Dance a pus în scenă, ca de fiecare dată, coregrafii de excepţie şi a fost alături atât de concurenţi, cât şi de antrenori. Pavel Bartoş a fost la înălţime şi a adus distracţia și emoțiile din această etapă a competiției tuturor românilor, iar V Reporter-ul, Oana Tache, a venit cu informaţii noi din culise.

În urma duelurilor încrucişate, în premieră la Vocea României', un antrenor va intra în finală fără concurent, iar echipa Loredana este cea care nu va avea niciun reprezentat.

Vinerea viitoare, de la 20.30, cea mai aşteptată etapă a competiţiei, finala Vocea României', vine cu surprize de proporţii şi voci extraordinare. Telespectatorii sunt invitaţi să-şi susţină şi să-şi voteze favoritul prin sms sau apel la numărul 1200 pentru a-l transforma în câştigătorul celui de-al cincilea sezon al celei mai bune competiţii a vocilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare