; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vica, Sore, Nadine si Razvan ne spun despre ce Vorbeste lumea

Ei ştiu ce „Vorbeşte lumea”

17 July 2015

Nadine, Sore, Răzvan Fodor și Vica Blochina au trecut cu bine de prima săptămână la „Vorbește lumea', emisiune pe care o prezintă în direct, pe durata verii, la Pro TV. Ei sunt şi vedetele de pe coperta celui mai recent „TV Satelit', care apare pe piaţă mâine, sâmbătă, 18 iulie.

Vica, Sore, Nadine si Razvan ne spun despre ce Vorbeste lumea

Nadine, care a lipsit 12 ani de pe micile ecrane, ne-a spus ce-a făcut între timp: „Am întemeiat o familie și mi-am găsit un drum pe care îl urmez printr-un ONG pe care l-am înființat. Am scris muzică, mi-am făcut o trupă, am adunat niște oameni cu care scriu muzică și cânt. Mai important decât orice, am investit în evoluția mea și mă bucur de rezultate.' Cei de la Pro TV au convins-o să revină „spunându-mi că pot fi eu și că îmi pot păstra punctele de vedere exact așa cum sunt ele'.

Nadine (38 de ani) mai spune că, în acest moment, lumea mondenă din România „se prezintă cu bune și cu rele, cu un pic de discernământ și bun simț.'

Află ce declară şi celelalte gazde ale emisiunii „Vorbeşte lumea' în revista „TV Satelit' nr. 15, care apare pe piaţă sâmbătă, 18 iulie.

TVS 15 2015

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare