; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ei formează primul cuplu monden pe 2013! (FOTO)

07 January 2013

Co-prezentatoarea emisiunii Wow Biz' de la Kanal D şi Ştefan Stan, câştigătorul primului sezon de la Vocea României' formează un cuplu şi sunt mai fericiţi ca niciodată. Cei doi au petrecut noaptea de Revelion împreună la Târgu Jiu, unde Ştefan a avut un concert şi s-au sărutat la Poarta Sărutului.

Sunt fericită. Ştefan este un om minunat, pe care l-am descoperit într-un moment în care aveam mare nevoie de el. E adevărat, suntem la început, dar trăim o poveste minunată', a declarat Andreea pentru wowbiz.ro.

Iar Ştefan simte acelaşi lucru pentru ea: Andreea este o femeie în adevaratul sens al cuvântului. Am aşteptat 35 de ani ca să mă pot simţi completat şi fericit. A apărut Andreea, nici acum nu ştiu de unde şi ce am făcut atât de bun ca să o merit, însă sunt cel mai fericit din lume. Chiar cred că, în 2012, a fost sfârşitul lumii pentru vechiul Ştefan Stan. Acum trăiesc cel mai frumos început cu putinţă, unul cu Andreea la braţ'.

Ştefan s-a mutat deja la Andreea acasă, semn că relaţia lor este foarte serioasă. Mai multe detalii despre povestea lor de dragoste puteţi afla luni, 7 ianuarie, în cadrul emisiunii Wow Biz'.

andreea-mantea-si-stefan-stan

Picture 3 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare