; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

3O7A0114mic

Edward Sanda va descoperi noi tradiții de sărbători la Chișinău, împreună cu Cleopatra Stratan și viitorii socri

22 December 2020

Artistul Famous Production va petrece în acest an sărbătorile de iarnă la Chișinău, alături de logodnica sa, Cleopatra Stratan, și de viitorii socri.

Anul acesta mă aflu puțin mai departe de familia mea, dar alături de noua familie. Avem multe planuri împreună, vrem, eu și Cleopatra, să ne creăm primele noastre ritualuri de sărbători, să paticipăm amândoi la pregătiri. De exemplu, noi am lansat piesa dar nu știm niciunul să-l facem. Poate încercăm acum!', spune Edward.

Pe lângă preparatele de sărbători, ei vor să împodobească bradul și să petreacă mai mult timp, cu mai multe activități, împreună. Mai ales după acest an în care s-au văzut destul de puțin, din cauza distanței, dar și din cauza restricțiilor de călătorie.

Ne vom relaxa uitându-ne la filme, > va fi sigur pe lista noastră, știu că și Cleopatrei îi place filmul. Și abia aștept să descopăr obiceiuri diferite, specifice locului, pentru că urmează să mă bucur și de sărbătorile pe rit vechi'.

Edward le urează de pe acum tuturor „Crăciun fericit!' și dezvăluie puțin din surpriza pe care el și iubita lui o vor crea, special pentru fanii lor.

Ne gândeam să ținem un concert online, să ne înregistrăm cântând mai multe piese, începând de la cele ale noastre, până la colinde. Sperăm să fie un cadou frumos', a încheiat artistul, care a lansat recent piesa Scântei în mintea mea, prima dintr-o serie de 5 cu un sound urban și influențe trap. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare