; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Evgeni Pluşenko și Edvin Marton vin la “Cronicuţă”

21 March 2012

În ediția de miercuri, 21 martie, direct de la IRealitatea, Paleologu vine să prezinte știri la Cronicuță, Dezbrăcatu își face de cap pe la evenimentele mondene, Vadim și Jiji dau iar mână cu mână, Cristian Țopăiescu și Ilie Mobre transmit de la Congresul extraordinar al Alianței PNG CD PRM al PCR, iar Jukebox cântă imnul noii formațiunii.

La Cronicutza Culturală' vedeți cum se face tunsoarea cu bricheta. Coafezul Dezbrăcatu vă prezintă ultimele inovații în materie de tunsori. De exemplu vârfurile se taie cu polizorul, cărarea se face cu drujba, iar bigudiurile au fost înlocuite cu grenade.

Și cum orice naș își are nașul, Măruță a fost vizat. După nenumăratele farse pe care le-a făcut în ultima vreme, Cătălin își va lua și el porția cu vârf și-ndesat. Una dintre Veverițele sale va dezvălui la Cronicuță ce farsă îi pregatește domnul Sârbu lui Mămărutză. Vă spunem doar că are legătură cu Teo, pe de-o parte, și cu TVR 2, pe de alta.

Finalul emisiunii este dedicat campionilor

Evgeni Pluşenko și Edvin Marton sunt invitații speciali ai Cârcotașilor.

Cel mai mare talent al patinajului artistic, Evgeni Pluşenko este triplu medaliat olimpic, triplu Campion Mondial, de șapte ori Campion European, de patru ori Campion al Grand Prix și de nouă ori Campion național al Rusiei. Săriturile sale (cvadruplu toe triple loop dublu toe și Biellmann spin) nu au fost încă egalate în gradul de perfecțiune pe care el l-a menținut.

Edvin Marton, unul dintre cei mai faimoși violoniști din lume, este câștigator al premiilor “Vioara de aur” și “Emmy”. Vioara sa, un Stradivarius estimat la 4 milioane de dolari, i-a fost donată de către Banca Elveției până la sfârșitul vieții.

Dacă vreți să-l auziți cântând pe Edvin Marton la celebra sa vioară, nu ratați Cronica Cârcotașilor', miercuri, 21 martie, de la ora 20.30, la Prima TV.

img_2878_resize

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare