; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eduardo Yanez

Eduardo Yáñez a făcut schimbări drastice în cariera sa. Află cu ce companie de succes a semnat actorul!

31 May 2018

După mai bine de un deceniu petrecut în compania Televisa, fiind protagonistul unor telenovele de succes internațional precum „Tequila cu suflet de femeie' („Destilando amor'), „Focul iubirii' („Fuego en la sangre'), „Iubiri vinovate' („Amores verdaderos'), actorul Eduardo Yáñez (57 de ani) a decis să facă o schimbare în cariera sa.

De curând acesta a semnat un contract exclusiv cu cei de la Telemundo, acolo unde actorul va fi protagonistul unei noi producții, despre care însă nu se cunosc multe detalii.

„Se pregătește totul pentru noua producție, iar Eduardo este încântat să facă parte din familia Telemundo. Curând vom oferi mai multe detalii despre noile proiecte din care actorul va face parte', au anunțat cei de la Telemundo în cadrul emisiunii „Al rojo vivo'.

Într-un interviu exclusiv acordat emisiunii „Al rojo vivo', actorul a dorit să specifice că nu dorește să mai vorbească despre disputele pe care le are cu fiul său pentru a nu da amploare acestui subiect. De asemenea, a vorbit pentru prima oară și despre actrița Africa Zavala, cu care se speculează că actorul ar avea o relație de o vreme îndelungată.

„Africa este o femeie pe care o iubesc enorm de mult, are admirația și respectul meu, iar faptul că este aproape de mine mă face foarte fericit', a declarat actorul fără a intra însă în mai multe detalii.

 

 

Citește și:

Televisa pregăteşte o nouă telenovelă cu África Zavala în rolul principal

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare