; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stranger Things

Editura Nemira anunță publicarea unor romane inspirate de universul serialului „Stranger Things”

04 July 2019

În exclusivitate, imprintul Armada le aduce cititorilor români o serie de romane inspirate din universul fenomenului de televiziune „Stranger Things', realizat de Netflix – unul dintre cele mai vizionate și îndrăgite seriale din ultimii ani, cu recorduri impresionante de audiență, care a cucerit publicul printr-un univers retro, al coloraților ani 80, plin de mister și supranatural.

„Suspicious minds', de Gwenda Bond, spune povestea mamei lui Eleven. Cartea apare în toamna acestui an în Armada powered by Nemira.

În vara anului 1969, tineretul american fierbe. Terry Ives, o studentă de la un campus liniștit din Indiana, nu are nicio legătură cu tumultul din Vietnam sau protestele de la Washington.  Însă la Laboratorul Hawkins, condus de Martin Brenner, o conspirație hidoasă amenință totul. Ca să o oprească, Teery va avea nevoie de ajutorul subiecților ei, inclusiv al unei fetițe cu puteri inexplicabile, care în loc de nume are un număr: 008. Terry Ives și Martin Brenner vor începe un război cu totul diferit de cel în desfășurare: un război al cărui câmp de luptă e chiar mintea umană.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare