; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vizual 3

Editura Litera dezvăluie cititorilor secretele unui nou concept despre fericire, în cartea „Mica Enciclopedie Ikigai”

05 July 2018

„Mica Enciclopedie Ikigai. Metoda japoneză de descoperire a scopului în viață', de Ken Mogi, este disponibilă acum la Editura Litera.

 Vezi galeria foto >

După Hygge și Lykke, cunoscutele rețețe daneze ale fericirii, e momentul să descoperim metoda Ikigai – secretul japonez pentru o viață lungă și fericită, așa cum ne propune Ken Mogi, neurolog, scriitor și om de televiziune din Tokyo.

Japonezii vorbesc despre Ikigai ca despre un motiv de a te trezi dimineața'. Este un motiv pentru păstrarea entuziasmului de a trăi, fie că ești om de serviciu în faimosul tren de viteză Shinkansen, proaspătă mamă sau chef la un restaurant specializat în sushi, cu stele Michelin.

­­Dar cum îți găsești propriul ikigai? Cum contribuie ikigai la fericire? Autorul cărții, Ken Mogi, ne oferă o analiză fascinantă a acestui mod de viață, încorporând cercetarea științifică și experiența directă, și o narațiune plină de culoare despre cultura și istoria japoneză.

Ken Mogi a publicat peste 30 de lucrări despre știința cognitivă și neuroștiință și mai mult de 100 de cărți acoperind subiecte de popularizare a științei, eseuri, critică și self-help. Volumele lui s-au vândut în peste 1 milion de exemplare.

Cartea este disponibilă la Editura Litera și în librăriile din toată țara.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare