; s
Duminică, de la ora 20.00, Chefi la cuțite a revenit cu o nouă rundă de degustări pe nevăzute și o nouă confruntare pentru mult râvnitele amulete. Chefii Scărlatescu, Dumitrescu și Bontea au reinterpretat într-un mod spectaculos un preparat simplu, tradițional și îndrăgit, pentru a-l impresiona pe juratul invitat, chef Nicolai Tand.
Concurenți de toate vârstele şi cu povești de viață captivante le-au gătit celor trei chefi preparate menite să le trezească fie amintirile copilăriei, fie o serie nouă de curiozități. Printre ei s-au numărat și antreprenoarea Claudia Cristescu, care a venit să gătească pentru Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu una dintre rețetele favorite ale lui Robert De Niro.
Surpriza ediției din 4 aprilie a fost Cătălin Petrescu. Acesta i-a șocat pe Chefi cu o porție care a adus un pic din gustul Asia Express. Delicatese japoneze umplute cu greieri, scorpioni, lăcuste sau viermi de mătase fac parte din meniul pe care acesta l-a servit chefilor. Reacția lor a fost una pe măsură! Cei trei degustând în cele din urmă preparatul care la prima vedere arăta extrem de bine!
„E senzațională' a fost reacția lui Scărlătescu.
Dintre cei 3 cel mai oripilat de farfuria primită a fost Florin Dumitrescu, care se pare că are fobie de gândaci: „Zici că am mâncat un deget de om putrezit' a spus Florin.