; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi la cutite gandaci

Ediție surprinzătoare la „Chefi la cuțite”. Cei trei Chefi, serviți cu gândaci

05 April 2021

Duminică, de la ora 20.00, Chefi la cuțite a revenit cu o nouă rundă de degustări pe nevăzute și o nouă confruntare pentru mult râvnitele amulete. Chefii Scărlatescu, Dumitrescu și Bontea au reinterpretat într-un mod spectaculos un preparat simplu, tradițional și îndrăgit, pentru a-l impresiona pe juratul invitat, chef Nicolai Tand.

Concurenți de toate vârstele şi cu povești de viață captivante le-au gătit celor trei chefi preparate menite să le trezească fie amintirile copilăriei, fie o serie nouă de curiozități. Printre ei s-au numărat și antreprenoarea Claudia Cristescu, care a venit să gătească pentru Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu una dintre rețetele favorite ale lui Robert De Niro. 

 Vezi galeria foto >

Surpriza ediției din 4 aprilie a fost  Cătălin Petrescu. Acesta i-a șocat pe Chefi cu o porție care a adus un pic din gustul Asia Express. Delicatese japoneze umplute cu greieri, scorpioni, lăcuste sau viermi de mătase fac parte din meniul pe care acesta l-a servit chefilor. Reacția lor a fost una pe măsură! Cei trei degustând în cele din urmă preparatul care la prima vedere arăta extrem de bine! 

„E senzațională' a fost reacția lui Scărlătescu.

Dintre cei 3 cel mai oripilat de farfuria primită a fost Florin Dumitrescu, care se pare că are fobie de gândaci: „Zici că am mâncat un deget de om putrezit' a spus Florin. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare