; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cabral1

Ediție specială “Ce spun românii” de 1 Decembrie

30 November 2015

De 1 Decembrie, de la ora 13.00, game show-ul Ce spun românii' vine cu o ediție specială. Telespectatorii vor petrece o oră în compania lui Cabral și a celor două echipe celebre care vor intra în concurs. Marți, membrii echipei „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', Elena Merișoreanu, Elena Lasconi și Alina Plugaru, conduși de Oana Tache, vor înfrunta echipa „Ferma vedetelor' compusă din Nea Rață, Mioara Velicu, Dima Trofin și căpitanul de echipă, Augustin Viziru.

[Not a valid template]

Cei opt concurenți se vor duela în răspunsuri ingenioase și se vor lupta să câștige o sumă cât mai mare de bani, pe care o vor dona către o cauză nobilă. Banii obținuți de cele două echipe vor merge către Salvați Copiii România și Lets Do It Romania.

„Ce produs de igienă personală iau oamenii cu ei când merg cu cortul?', „Ce animale de companie țin oamenii la bloc?' sau „Ce obiect din casă este de obicei alb?' sunt doar câteva dintre întrebările la care cei opt concurenți celebri vor fi nevoiți să răspundă în ediția specială de 1 decembrie.

Marți, de la ora 13.00, românii vor avea parte de o oră cu voie bună alături de cele două echipe și de gazda emisiunii, Cabral.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare