Homepage  / Știri / Televiziune

Ediție cu scântei la Survivor România 2022. De ce au ajuns CRBL și Relu Pănescu pe Insula exilului

Ediție cu scântei la Survivor România 2022. De ce au ajuns CRBL și Relu Pănescu pe Insula exilului
9

de Andra Stana,

După o săptămână încărcată cu 4 concurenți noi intrați în competiție, 3 jocuri câștigate de echipa Războinicilor și 1 Faimos eliminat, „Survivor România” a revenit duminică seară cu un joc de recompensă. Totodată, Daniel Pavel a anunțat „un consiliu care va schimba atmosfera din ambele tabere de acum înainte”, la Survivor România 2022, de la Pro TV.

Cum văd concurenții „Survivor România” eliminarea lui Radu Itu

Înainte de a porni la lupta serii, cele două triburi au discutat despre eliminarea lui Radu Itu din competiția difuzată de Pro TV. Surprinzător a fost faptul că ambele tabere au recunoscut că simt la fel. Dacă Războinicii au discutat despre faptul că ”Radu a stat mai mult pe bară și mai mult i-a încurajat”, Faimoșii au recunoscut că ”partea bună e că nu a plecat cineva care ar fi adus puncte pe traseu”.

Vrem să arătăm că suntem buni și merităm”, a spus una dintre concurentele din tabăra Războinicilor înainte să pornească spre traseul Jocului de astăzi. De cealaltă parte, Faimoșii au părut să fie mai motivați ca niciodată să câștige și să aducă mâncarea pusă la bătaie în echipa lor. Cu atât mai mult cu cât spiritele păreau să se încinge din nou.

Ce nu se aștepta niciuna dintre cele două echipe a fost faptul că de duminica trecută, totul s-a schimbat! Înainte de jocul de recompensă, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii le-a spus că tocmai a început ”O nouă săptămână cu elemente fără precedent în ecuația mare… Survivor România!”

Ce înseamnă „Insula exilului” pentru concurenții de la Survivor România 2022

În ediția de duminică, 20 februarie, doi concurenți au fost trimiși în EXIL. Un Faimos a trimis un Faimos, un Războinic a trimis un Războinic. Cei doi stau în acest moment împreună pe Insula Exilului.

Urmează niște schimbări, iată-ne la Consiliu. În această seară, doi concurenți, câte unul din fiecare trib, vor fi trimiși în exil”, a spus Daniel Pavel, duminică, spre uimirea concurenților.

”Mecanismul exilului este următorul: acești doi concurenți vor fi trimiși în exil de către un membru al tribului lor. Criteriul de departajare a fost timpul de efectuare al traseului de mai devreme. Faimosul și Războinicul vor sta împreună pe Insula Exilului. Cei doi nu vor avea mâncare decât în situația în care triburile decid să împartă mâncarea cu ei. Cei doi exilați nu vor participa la jocuri, vor participa doar la consiliile de nominalizare și de eliminare”, a mai spus Daniel Pavel.

CRBL, primul Faimos care ajunge pe Insula exilului

Duminică, Daniel Pavel a anunțat numele concurenților responsabili de nominalizările pentru a trimite în exil câte un coleg de echipă, scrie fanatik.ro.

În echipa Faimoșilor, Natalia Duminică a obținut cel mai bun timp de parcurs al traseului. ”Am două, trei persoane care se învârt în capul meu. Eu sper să câștigăm și să îi trimitem cât mai multă mâncare, din tot sufletul vreau să fie fără supărare. Să fie CRBL?”, a spus Natalia. ”Mulțumim”, au răspuns Războinicii, eliminarea din joc a lui CRBL fiind neașteptată.

”Astfel de momente o să mai fie la Survivor. Din punctul meu de vedere ai făcut o alegere greșită, le-ai făcut un cadou Războinicilor”, a declarat CRBL.

La Războinici, concurentul care face nominalizarea a fost Ștefania Ștefan. ”O să argumentez de ce aleg. Decizia Nataliei mi-a ușurat situația. Eu iubesc pe toți din echipă, nimeni nu poate să o ia personal de la mine. Alegerea mea – se vor înțelege bine în camp, vor avea multe de discutat – este Relu Pănescu”, a spus Ștefania.

”Nu voi fi supărat pe Ștefania pe nominalizarea făcută. Nu va fi ușor, dar asta este”, a spus Relu Pănescu.

Survivor-Romania-2022-20-februarie-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton