; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_diana_oros_2016 1525

Ediţia specială „Neatza cu Răzvan şi Dani”, luni, 2 mai, la Antena 1

28 April 2016

Răzvan şi Dani le dau întâlnire telespectatorilor în a doua zi de Paşti, de la ora 08.00, într-o ediţie specială a emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani'. Este deja tradiţie ca în zi de sărbătoare, invitat de onoare să fie nimeni altul decât Horia Brenciu, alături de orchestra sa. Horia nu doar că va prezenta emisiunea cot la cot cu matinalii, ba chiar va încerca, cu orice chip, să le ia locul. Răzvan nu a ratat ocazia să îi atragă atenţia: „Ai venit atât de des, că te-am putea trece la întreţinere!', a glumit matinalul. Juratul „X Factor' nu a venit singur, ci însoţit de cele două superbe domnişoare, Julie Mayaya şi Adina Răducan, câştigătoarea „X Factor' 2014.

[Not a valid template]

Horia Brenciu şi invitaţii lui, Oana Sârbu, Lidia Buble, Nelu Ploieşteanu şi Mihai Constantinescu vor susţine mini-recitaluri în platoul Neatza, acompaniaţi bineînţeles de HB Orchestra. În zi de sărbătoare, îndrăgiţii chefi Sorin Bontea, Florin Dumistrescu şi Cătălin Scărlătescu sunt şi ei prezenţi în platoul emisiunii, iar cei doi mationali le-au pregătit o mulţime de provocări: de la momente muzicale şi până la prezentarea buletinului meteo, şi nu orice fel de buletin meteo, ci unul culinar. Momentul culminant va fi cel în care cei trei vor trebui să ducă, legaţi la ochi, câte o tavă cu pahare pline cu apă, pe un traseu prestabilit. Cine va învinge, telespectatorii vor afla urmărind ediţia specială „Neatza cu Răzvan şi Dani', difuzată pe 2 mai, de la 08.00, la Antena 1.

Într-o asemenea zi, o bătaie cu ouă nu putea lipsi: „Câte ouă s-au spart nu vom şti, dar câştigători suntem cu toţii!', a povestit amuzat Horia Brenciu. Întocmai ca la „X Factor', artistul va încerca din nou să îl însoare pe Dani, de data aceasta cu Julie. „Mă tem de un singur lucru: să nu mă strigi cu vocea asta să vin la masă sau să duc gunoiul!', a mărturisit Dani, completând că vocea lui Julie e probabil una dintre cele mai puternice voci din România.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare