; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Edith gonzalez

Edith Gonzalez vine şi la Happy Channel, din 6 noiembrie

23 October 2017

Actriţa mexicană Edith Gonzalez va putea fi văzută toamna aceasta pe micile ecrane nu doar la Pro 2, în „Destinul Evei' (telenovelă care va începe pe 6 noiembrie), ci şi la Happy Channel. Postul va difuza, începând tot cu 6 noiembrie, o telenovelă mai veche de-a ei, „Dragoste eternă' (în original „Vivir a distiempo').

Serialul, realizat în 2013, spune povestea a trei familii din clasa mijlocie și a altor două din înalta societate. Edith îi dă viaţă Paulei Duarte, o femeie care trece prin multe situaţii grele (tatăl ei se sinucide şi trebuie să se despartă de bărbatul pe care îl iubeşte, Alejandro). La maturitate, Paula se căsătoreşte cu Rogelio Bermúdez (Humberto Zurita), cu care are doi copii, în timp ce Alejandro (Ramiro Fumazoni) are un mariaj nefericit cu o femeie frivolă, Amparo (Wendy de los Cobos). În momentul în care se reîntâlnesc, după mai mulţi ani, Paula şi Alejandro îşi dau seama că dragostea dintre ei nu a murit.

Pentru că a trebuit să filmeze mai multe scene incendiare în această telenovelă, Edith Gonzalez a apelat la o dublură. Cea care cântă melodia de pe genericul serialului, artista mexicană Aranza, are o apariţie cameo.

Pe actorul Ramiro Fumazoni l-aţi văzut în „De trei ori Ana' şi „Doar tu', iar pe Humberto Zurita în „Regina Sudului' şi „Hoţul de inimi'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare