; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Edith Gonzalez

Edith Gonzalez: „Sunt o iubitoare de viaţă!”

28 June 2017

După mai multe luni de luptă şi suferinţă, actrița mexicană Edith Gonzalez (52 de ani) poate zâmbi din nou. Tratamentul ţinut pentru a învinge cancerul ovarian a dat rezultate.

Una dintre cele mai apreciate actriţe de telenovele, Edith Gonzalez, are veşti bune pentru fanii ei de pretutindeni. A reuşit să învingă boala de care suferă de aproape un an – cancerul ovarian.

„Am hârtia pe care scrie cancer în remisie. Corpul a răspuns la tratament. Eu nu lupt, eu trăiesc. Nu sunt o luptătoare, sunt o iubitoare de viaţă!', a declarat ea, recent, în cadrul unui interviu emoţionant acordat ziariştilor de la revista „Hola', ediţia mexicană.

Cum a început coşmarul

La sfârşitul verii trecute, Edith s-a prezentat de urgenţă la spital din cauza unor dureri puternice la spate (pe care tot încerca să le ignore cu anti-inflamatoare). După analizele efectuate, care arătau un cancer agresiv, în stadiul IV, doctorii au decis să-i facă histerectomie (extirparea uterului).

Edith nu s-a lăsat învinsă şi a „îmbrăţişat boala'.

„M-am decis să nu fiu o victimă şi să nu plâng niciodată. Bine, până la urmă, tot am plâns, dar doar de trei ori', a povestit ea celor de la „Quién'.

În urma tratamentului, vedeta a urmat şedinţe de chimioterapie, iar efectele lor secundare nu au întârziat să apară. Actriţa a slăbit foarte mult şi şi-a pierdut podoaba capilară. Chiar dacă era bolnavă, Edith a încercat să uite de calvarul prin care trecea participând la evenimente (în special cele caritabile) sau plecând în vacanţe. O perioadă a ales să poarte peruci în public, însă, între timp, a decis să se afişeze fără păr, chiar şi pe coperţile revistelor.

Familia i-a fost mereu alături

Edith a recunoscut că tratamentul pe care l-a ţinut nu ar fi dat roade fără dragostea soţului, afaceristul Lorenzo Lanzo, şi a fiicei ei, Constanza, de aproape 13 ani, rezultată din relaţia avută cu politicianul Santiago Creel. „Vreau ca fiica mea, Constanza, să mă vadă curajoasă. Nu i-am ascuns niciun detaliu despre boala mea. Ea ştie că forţa este întotdeauna în interiorul tău', a declarat Edith, citată de quien.com.

Actriţa nu doar că nu s-a dat bătută, dar a încercat mereu pe reţelele de socializare, să le transmită fanilor cât de mult iubeşte viaţa îndemnându-i pe toţi să se bucure de ea. „Cea mai mare comoară pe care o avem este că suntem în viaţă. Să ne bucurăm aşadar de prezent şi să zâmbim mereu!', a scris ea pe Instagram.

Ultimul proiect tv al ei, în care l-a avut ca partener pe Arap Bethke, a fost serialul „Eva la Trailera'. Telenovela a fost transmisă în SUA anul trecut şi a avut audienţe mari. Pe micile noastre ecrane, Edith poate fi văzută în prezent la Acasă Gold în „Las Bravo', o telenovelă produsă de TV Azteca în 2014, în care îi dă viaţă Valentinei, o văduvă împovărată de datorii. Aceasta ajunge să conducă un club de striptease masculin împreună cele trei fete ale ei. De-a lungul episoadelor, doi bărbaţi încearcă să o cucerească pe Valentina, un fost poliţist (Mauricio Islas) şi un avocat diabolic (Saul Lizaso). Pe Edith telespectatorii o ştiu şi din alte telenovele de succes, în care a făcut pereche cu actori cunoscuţi: „Dragostea învinge' (cu Fernando Colunga), „Salome' (cu Guy Ecker) şi „Doña Bárbara' (cu Christian Meier).

Trecut-au anii

Acum 24 de ani, Edith Gonzalez cucerea telespectatorii din America Latină şi nu numai cu rolul Monicăi din telenovela „Inimă sălbatică' („Corazón salvaje'), în care l-a avut ca partener pe regretatul actor Eduardo Palomo. Acesta a murit în 2003, la 41 de ani, în urma unui atac de cord.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare