; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Edith Gonzalez

Edith González a murit. Actrița de telenovele a fost răpusă de cancer

13 June 2019

Una din cele mai marti actrițe de telenovele, Edith Gonzalez a murit astăzi, 13 iunie, la vârsta de 54 de ani, anunță People en Espanol.

Edith Gonzalez a suferit de cancer ovarian pe care l-a descoperit în 2016.  Starea ei a fost extrem de gravă, vedeta trecând printr-o intervenție de histerectomie totală și ședinte de chimioterapie. Din cauza tratamentului agresiv, lui Edith Gonzalez i-a căzut părul. În ultima perioadă, însă părea că-și revine aceasta emanând de fiecare dată energie pozitivă.

„Asociația Națională de Interpreți anunță cu profund regret moartea actriței Edith Gonzalez. Cu o bogată traiectorie în teatru și televiziune s-a făcut cunoscută publicului internațional cu telenoveșeșe „Corazon salvaje', „Mujer de madera' și „Dona Barbara', au transmis cei de la Asociația Națională de Interpreți din Mexic. 

 
 
În urmă cu câteva luni Edith Gonzalez a oferit un interviu emoționant  în care protagonista telenovelelor de succes „Inimă sălbatică', „Salome' şi „Doña Bárbara' a povestit despre perioada grea prin care a trecut de când a descoperit că este bolnavă.
„Vreau ca fiica mea, Constanza, să mă vadă curajoasă. Nu i-am ascuns niciun detaliu despre boala mea. Ea ştie că forţa este întotdeauna în interiorul tău. Ceea ce nu ştiţi este că eu sunt Edith şi că nu mă voi da bătută',
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare