; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Edi Stancu a făcut din nunta sa un spectacol!

28 February 2012

Pentru Silvia și Edi Stancu, coordonatorul baletului „Dansez pentru tine' de la Pro TV, duminica trecută a fost o zi emoționantă. Cei doi s-au căsătorit la o biserică din Capitală, după care au petrecut până în zori alături de colegi, prieteni și rude. Nași le-au fost nea Marin și soția sa, în timp ce Bogdan Boantă și Cocuța au fost „șeful' cavalerilor de onoare, respectiv „liderul' domnișoarelor de onoare.

După emoțiile ceremoniei religioase, nuntașii au plecat înspre un restaurant, unde petrecerea nu a durat mult să înceapă. Deși este însărcinată în șapte luni, Silvia a fost plină de energie și mereu cu zâmbetul pe buze. Mai mult, ea și Edi și-au întâmpinat oaspeții într-un stil inedit: au purtat costume populare luate de la nașul nea Marin.

Ei au îmbiat invitații cu pâine și sare și au pus în scenă o coregrafie vioaie pe ringul de dans, acompaniați de Max Daniel Dragomir, cunoscut din show-ul „Vocea României'.

„Petrecerea ne-a caracterizat. A fost exact așa cum suntem noi! Ne-am simțit ca la o petrecere normală, la care i-am avut alături pe toți cei dragi și a ieșit super dezmăț. Ideea cu costumele populare a venit de la Nea Marin, noi ne-am gândit să îmbinăm folclorul cu dansul modern și așa a ieșit', povestește Edi Stancu.

La petrecere, Silvia și Edi i-au avut alături pe colegii lor din Buftea, rudele, prietenii apropiați, dar și foarte multe vedete, de la Smiley și Laura Cosoi, la Andra, Pepe, Liviu Vârciu, Roxana Ionescu, Ștefan Stan, Elwira și Mihai Petre, Cătălin Moroșanu, care au ținut să le ureze mirilor „casă de piatră'.

Silvia și Edi au mărturisit că deocamdată nu vor pleca în luna de miere, pe care doresc să o programeze după nașterea băiețelului lor.

„Nu avem planuri mari, dar o să mergem câteva zile la munte. Adevărata lună de miere va fi în trei, anul viitor în luna ianuarie. Destinația va fi cu siguranță una cu soare', a încheiat Edi Stancu.

c1k3328

Picture 1 of 13

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare