; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eddie Redmayne

Eddie Redmayne este femeie!

03 March 2015

Categoric, actorului Eddie Redmayne îi plac provocările! După ce a adus pe ecran viața geniului Stephen Hawking, victimă a unei maladii degenerative, în „Teoria întregului', actorul va interpreta în noul său film, „The Danish Girl', primul bărbat care a făcut o operație de schimbare de sex din istorie.

Eddie Redmayne

„The Danish Girl', regizat de Tom Hooper, reface, pe fondul poveștii adevărate, viața artistului danez Einar Wegener și a soției sale. Cuplul de pictori a făcut istorie în momentul în care Einar a devenit, în 1931, primul bărbat care a suportat o operație de schimbare de sex.

În urma transformării, pictorul a luat numele de Lili Elbe. Hotărâtă să devină și mamă, Lili a încercat să-și facă și un implant de uter, dar noua intervenție a evoluat prost și a dus la decesul acesteia câteva săptămâni mai târziu.

Pentru a-și înțelege mai bine noul personaj, Eddie Redmayne s-a întâlnit cu membre ale comunității de transsexuali:

„M-am întâlnit cu femeile din comunitatea de transsexuali și le-am ascultat poveștile. Am încercat rochii, peruci și machiaje', a declarat actorul pentru E!Online. Și a muncit și la coregrafie, tot cu Alexandra Reynolds cu care a lucrat și pentru „Teoria întregului', „am învățat detalii despre gestica corporală feminină', a adăugat prospătul posesor de Oscar.

Descriindu-și rolul ca unul dintre „cele mai sensibile', Eddie Redmayne îi va avea ca parteneri pe Amber Heard, Matthias Schoenaerts și Ben Whishaw. „The Danish Girl' este așteptat pe marile ecrane în 2016.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare