; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eddie Murphy

Eddie Murphy va deveni tată pentru a zecea oară, la 57 de ani

28 August 2018

Actorul Eddie Murphy (57 de ani) aşteaptă al zecelea copil şi cel de-al doilea alături de iubita sa, actriţa şi modelul australian Paige Butcher (39 de ani). 

Eddie Murphy şi Paige Butcher au o relaţie de şase ani şi o fetiţă în vârstă de doi ani, pe nume Izzy. Modelul australian a fost suprinsă de paparazzi pe străzile din Los Angeles în timp ce purta o rochie mulată ce îi scotea în evidenţă burtica de gravidă, iar primele fotografii au fost publicate de cei de la Mirror.  

De altfel, purtătorul de cuvânt al actorului a eliberat o declarație de presă prin care anunță marea veste

„Eddie Murphy și iubita lui Paige Butcher sunt încântați să vă anunțe că așteaptă cel de-al doilea lor copil în luna decembrie'. Cei doi sunt împreună din din anul 2012 și au împreună o fiică în vârstă de doi ani – Izzy Oona.

 
 

Murphy are alţi opt copii din fostele relaţii. Cel mai mare copil, Eric (29 de ani), a rezultat în urma relaţiei cu Paulette McNeely. Are alţi cinci copii cu fosta soţie, Nicole Mitchell Murphy – fiul Miles (25 de ani) şi fiicele: Bria (28 de ani), Shayne Audra (23 de ani), Zola Ivy (18 ani) şi Bella Zahra (16 ani). Eddie şi fostul model Nicole au fost căsătoriţi din 1993 până în 2006.   Mai are o fetiţă de 11 ani, Angel Iris, cu cântăreaţa Mel B, fostă membră a trupei Spice Girls. Aici, povestea a fost mai complicată. Actorul a părăsit-o pe Mel B în 2006, când era însărcinată în şase luni cu Angel. El a negat iniţial că fetiţa ar fi a lui, înainte ca un test AND să dovedească faptul că el este tatăl.   

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare