; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eddie Murphy, un tată denaturat

15 January 2010

Actorul Eddie Murphy a rămas ferm pe poziţii în ultimii ani: nu vrea să-şi cunoască fetiţa pe care o are cu fosta membră a trupei Spice Girl, Melanie Brown, pe micuţa Angel Iris. Fetiţa, care va împlini trei ani pe 3 aprilie (care e şi ziua de naştere a tatălui), este rodul unei relaţii de scurtă durată pe care a avut-o Murphy – imediat după divorţul său – cu Mel B în 2006.

La aflarea veştii că va fi tată, Murphy a reacţionat într-o manieră jenantă, declarând că bebeluşul nu este al lui. Testul AND, cerut de cântăreaţă, a demonstrat că starul hollywoodian este într-adevăr tatăl, însă asta nu a schimbat prea mult lucrurile.

Am custodia deplină a lui Angel şi asta e situaţia. El (Eddie) nu a văzut-o, nu vrea să o cunoască. Asta e. Fetiţa e fericită', a declarat recent Brown (35 de ani).

Cântăreaţa, măritată acum cu producătorul Stephen Belafonte, mai are o fetiţă, Phoenix Chi, în vârstă de 10 ani, cu fostul ei soţ, dansatorul Jimmmz Gulzar.

Eddie Murphy (49 de ani)  mai are, la rândul lui, alţi şapte copii, din care cinci din mariajul cu actriţa Nicole Mitchell Murphy.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare