Homepage  / Vedete străine

Eddie Murphy s-a căsătorit cu Paige Butcher. Actorul are zece copii cu cinci femei diferite

Eddie Murphy s-a căsătorit cu Paige Butcher. Actorul are zece copii cu cinci femei diferite
8

de Cristina Țapu,

Eddie Murphy și Paige Butcher s-au căsătorit într-o ceremonie discretă în Caraibe, în prezența familiei și a prietenilor apropiați. Cuplul de actori a dorit să mențină evenimentul privat, departe de ochii presei și a curioșilor.

Eddie Murphy s-a căsătorit cu Paige Butcher

Eddie Murphy și logodnica sa s-au căsătorit oficial. La vârsta de 63 de ani, actorul a devenit oficial soțul modelului australian Paige Butcher în vârstă de 44 de ani, după ce s-au logodit în septembrie 2018.

Eddie Murphy și Paige Butcher au început să se întâlnească din 2012. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată pe 3 mai 2016. Cuplul nu a pierdut timpul și pe 30 noiembrie 2018 Paige l-a născut pe cel de-al doilea copil, Max.

‘Beverly Hills Cop: Axel F’ World PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Murphy și Butcher s-au căsătorit marți, 9 iulie, în Anguilla, în timpul unei mici ceremonii private, în fața familiei și a prietenilor apropiați. Butcher a purtat o rochie cu corset împodobită cu dantelă concepută de Mira Zwillinger, în timp ce mirele a purtat un costum alb Brioni.

Vestea nunții lor vine la mai puțin de o lună după ce Murphy și Butcher s-au afișat împreună în timpul premierei „Beverly Hills Cop: Axel F din Los Angeles”, pe 20 iunie. La evenimentul Netflix, celor doi li s-au alăturat pe covorul roșu fiicele lui Eddie: Bria, 34, Shayne Audra, 29, și Bella Zahra, 22 , pe care actorul le are din fostul său mariaj cu Nicole Murphy.

Eddie Murphy alături de fosta sa soție, Nicole

Imagini din ziua nunții

Eddie Murphy are zece copii cu cinci femei diferite

În total, Murphy are zece copii cu cinci femei. El mai are opt copii din relaţii anterioare: Eric cu Paulette McNeely; Bria, Miles Mitchell, Shayne Audra, Zola Ivy, Bella Zahra cu fosta soţie Nicole Mitchell Murphy; Christian cu Tamara Hood și Angel Iris cu cântăreața Mel B.

Într-un interviu acordat pentru Entertainment Tonight în august 2016, Murphy a glumit despre impactul pe care copiii săi l-au avut asupra modului în care el vede viața: „Cea mai frumoasă parte a vieții mele sunt copiii. Toată lumea mea se învârte în jurul lor – chiar și cei mai bătrâni, cu părul cărunt.”

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton