Homepage  / Netflix

Eddie Murphy se întoarce în „Polițistul din Beverly Hills”. Ce știm despre noul film

Eddie Murphy se întoarce în „Polițistul din Beverly Hills”. Ce știm despre noul film
10

de Andreea Hentea,

Dacă fanilor filmelor de comedie din seria „Polițistul din Beverly Hills” le era dor de Eddie Murphy în rolul detectivului Axel Foley, prilejul de a-l revedea e aproape. După multe proiecte neconcretizate, popularul actor va reveni în filmul „Beverly Hills Cop 4”, care va fi difuzat de Netflix.

Desemnată comedia cu cele mai mari încasări ale anului 1984, „Polițistul din Beverly Hills”, regizată de Martin Brest, a avut, pe deasupra, o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenariu original și două la Globul de Aur – pentru cel mai bun film la categoria comedie / musical și pentru cel mai bun actor – Eddie Murphy.

Murphy juca rolul lui Axel Foley, un detectiv plin de el din Detroit, care se trezește prins într-o rețea de hoți și traficanți de droguri când încerca să rezolve cazul unui prieten ucis, ajungând cu ancheta drept în luxosul Beverly Hills.

Filmul, unul dintre cele care i-au marcat cariera lui Eddie Murphy, a fost urmat de încă două continuări: „Polițistul din Beverly Hills 2” (1987) și „Polițistul din Beverly Hills 3” (1994).

Ce știm despre noul film

Discuțiile despre un al patrulea film din îndrăgita serie de filme „Beverly Hills Cop” au început inițial la sfârșitul anilor ’90 și au avut diverse nume celebre atașate proiectelor, printre care Brett Ratner, regizorul seriei de succes „Ora de vârf”. După o mulțime de începuturi neconcretizate, o continuare aproape finalizată și un serial TV abandonat care au încercat reluarea poveștii, Eddie Murphy revine, în sfârșit, în forță în „Beverly Hills Cop: Axel Foley” sau „Beverly Hills Cop 4”, scrie uk.movies.yahoo.com.

You People Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Filmul „Beverly Hills Cop 4” va fi adaptat timpurilor actuale și va fi difuzat de Netflix în viitorul apropiat, adică în cursul anului 2024. Totuși, filmul încă nu are o dată exactă pentru premieră. După mari întârzieri, filmările au avut loc în California și Detroit, în 2022, sub bagheta regizorului australian Mark Malloy.

Acesta i-a înlocuit pe regizorii desemnați inițial, Adil El Arbi și Bilall Fallah, care au părăsit proiectul pentru a se concentra pe filmul „Batgirl”, pentru Warner Bros. și universul DC, un proiect abandonat, în cele din urmă, pe termen nelimitat.

„Beverly Hills Cop 4” , povestea continuă

„Polițistul din Beverly Hills: Axel Foley” îl va arăta pe celebrul erou alături de câteva figuri familiare, dar și de personaje noi, în timp ce abordează un caz nou.

Deși se cunosc extrem de puține detalii despre film, producătorul Jerry Bruckheimer a declarat pentru același site că „ne putem aștepta ca Eddie Murphy să ne ofere câteva emoții tipice pentru îndrăgitul erou din Beverly Hills”.

„Niciodată nu știi exact ce va urma când Eddie apare pe platoul de filmare, dar știi că întotdeauna este extraordinar, iar fiecare moment în care se află acolo te catapultează înapoi în anii ’80”, a adăugat el. Experimentatul producător a mai spus că filmul va fi neașteptat de sincer: „Totul ține de emoție. Oricât umor și oricât de multă acțiune are filmul, până la urmă totul ține de imboldurile inimii”.

Cine face parte din distribuția filmului

Alături de Murphy, care va reveni în rolul lui Axel Foley cu tot cu jacheta lui inconfundabilă Detroit Lions, îi vom vedea pe Taylour Paige în rolul fiicei sale, Jane, și pe Kevin Bacon ca ofițer al unității speciale LAPD cu care trebuie să se confrunte rezolvând un caz în California. Noul partener al lui Foley va fi jucat de Joseph Gordon Levitt. „Joseph se potrivește perfect de Axel, iar împreună sunt mortali”, a povestit Jerry Bruckheimer.

Fanii trilogiei originale vor fi încântați să afle că Judge Reinhold va relua rolul locotenentului Billy Rosewood, Paul Reiser pe al detectivului Jeffrey Friedman, iar Bronson Pinchot va fi din nou comerciantul francez de artă Serge, devenit expert în arme.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton