; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eddie Murphy

Eddie Murphy aduce la tv „Poliţistul din Beverly Hills”

29 August 2012

Eddie Murphy va readuce la tv comedia „Poliţistul din Beverly Hills', după ce actorul a semnat un contract cu Sony Pictures Television pentru adaptarea pentru televiziune a scenariului, scrie accesshollywood.com. Regia serialului va fi asigurată de Swan Ryan. El se va ocupa de „resuscitarea' ofiţerului Axel Foley, interpretat de Eddie Murphy în filmul din 1984.

Eddie va fi atât producătorul serialului, cât și unul dintre actorii din noua producţie de televiziune, cel mai probabil pe cel al tatălui lui Axel Foley.

Un film cu încasări uriașe. Cum va arăta serialul?

Cu o nominalizare la Oscar pentru scenariu original, în 1984, „Poliţistul din Beverly Hills' a avut încasări uriașe, de până la 316 milioane de dolari în toată lumea. Alex Foley, rol interpretat de savurosul Eddie Murphy, e un polițist din Detroit care vrea să dezlege misterul morții prietenului său. Pistele îl duc până în Beverly Hills, unde Alex descoperă o întreagă rețea de traficanți de droguri. Cu ajutorul a doi detectivi locali, Rosewood și Taggart, Alex se asigură că mafioții nu vor mai apuca să facă alte crime.

Inițial, rolul lui Alex a fost oferit lui Sylvester Stallone și lui Mickey Rourke, iar Stallone a preluat câteva idei pentru filmul „Cobra', din 1986.

„Ceea ce încerc acum cu «Poliţistul din Beverly Hills» este să produc un show de televiziune în care protagonist să fie fiul lui Axel Foley, care, între timp, a devenit şeful poliţiei din Detroit. Voi filma episodul pilot ici şi colo. Niciunul dintre scenariile de până acum ale filmului nu au fost în regulă, ci cam forţate. Iar, dacă trebuie să forţezi ceva, ar trebui să n-o faci, pentru că reciclarea lucrurilor vechi este, întotdeauna, un lucru greşit', spunea Eddie Murphy în urmă cu aproape un an pentru revista Rolling Stone, citat de Mediafax.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare