Homepage  / Vedete străine

Eddie Murphy, despre primul său film de Crăciun. Cum a ajuns să joace în „Candy Cane Lane” și unde poate fi urmărită pelicula

Eddie Murphy, despre primul său film de Crăciun. Cum a ajuns să joace în „Candy Cane Lane” și unde poate fi urmărită pelicula
6

de Andreea Hentea,

Îndrăgitul Eddie Murphy este vedeta noului film de Crăciun „Candy Cane Lane” (primul cu această tematică în care joacă), dar nu se declară chiar mulțumit de el. Partenerii lui de film, Tracee Ellis Ross (fiica Dianei Ross), care o joacă pe soția lui, și copiii lor din film au fost însă încântați de colaborarea cu Murphy pe platouri.

Celebrul actor joacă rolul principal din comedia de Crăciun „Candy Cane Lane” (2023), disponibilă deja în România, pe platforma Prime Video. Jovialul Eddie Murphy (62 de ani) spune însă că „ideea de a juca în primul său film clasic de Crăciun nu a fost deloc una bună”.

Premiera filmului „Candy Cane Lane” la Los AngelesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Elful care amenință Crăciunul

Noua comedie îl urmărește pe Chris Carver (Eddie Murphy), un bărbat care, din neatenție, face o înțelegere cu un elf malefic, în timp ce se străduiește să câștige concursul anual de decorațiuni de Crăciun din cartierul său. Elful aruncă o vrajă oribilă asupra soților Carver, asupra familiei și prietenilor lor, iar ei trebuie să o dezlege înainte de a fi prea târziu.

Eddie Murphy a declarat că hotărârea de a juca în filmul de Crăciun semnat de regizorul Reginald Hudlin (cu care a lucrat în 1992 la comedia de mare succes „Bumerangul” – n.r.), după ce a citit scenariul său „original”, a fost „o lipsă de inspirație”. Murphy a ținut legătura cu acesta de-a lungul anilor și spune că „de ceva timp” ei schimbau tot felul de idei cu privire la viitorul film „Candy Cane Lane”, în care Eddie Murphy o are ca parteneră pe actrița Tracee Ellis Ross, fiica faimoasei cântărețe Diana Ross.

„Reginald (Hudlin – n.r.) a pregătit o prezentare grozavă, cea mai bună pe care am văzut-o vreodată la cineva, despre cum va arăta filmul. Mi s-a părut că scenariul este unic și am crezut că are toate elementele pe care ar trebui să le ai într-un film de Crăciun la care să te uiți iar și iar, ca la toate filmele de acest fel, pe care le-aș revedea mereu, în fiecare an”, a povestit recent Eddie Murphy, în timpul unei conferințe de presă desfășurată la Los Angeles.

„Am crezut că e vorba despre unul dintre acele filme pe care le revezi cu toată familia”, a mai spus actorul, glumind despre vechea lui prietenie cu Hudlin că ar avea „aceeași evoluție, doar că puțin mai lentă”, la trei decenii de când au filmat comedia „Bumerangul”.

Actorul a mai spus că a existat chiar o „dezbatere” despre faptul că filmul „Candy Cane Lane” e primul său film de Crăciun, având în vedere că a jucat și în „Schimb de locuri” / „Trading Places” (1983) și „Un prinț în America” / „Coming To America” (1988) – „numai că acolo doar sunt sugerate sărbătorile, nu este vorba despre un film întreg despre Crăciun”.

Soția din film, cucerită de conexiunea lor

Partenera lui din film, Tracee Ellis Ross, a povestit însă că a avut conversații „foarte profunde” cu Murphy, pentru a-și putea elabora rolurile din „Candy Cane Lane”, unde joacă doi soți cu experiență. „Ce am învățat eu din film este că Eddie e un extraordinar împătimit de cinema și de muzică. Referințele muzicale din film sunt destul de obscure, dar conversațiile cu Eddie au fost foarte profunde, ceea ce ne-a ajutat să construim o conexiune credibilă între soți. S-a creat o legătură autentică”, a mai spus actrița de 51 de ani.

Tracee Ellis Ross a descris șansa de a juca rolul principal alături de Murphy ca pe „un răsfăț și o onoare de a putea lucra cu cineva pe care l-ai admirat mereu, căruia îi cunoști munca și cu imaginea căruia ai crescut”. Ea a mai spus că „nu este vorba doar despre faptul că Eddie Murphy știe să fie amuzant pe ecran, ci că este absolut autentic. El nu încearcă să te facă să râzi la glumele lui, ci se joacă cu tine, asta îl face atât de distractiv”.

Pe lângă laudele actriței, doi dintre interpreții copiilor cuplului Carver de pe ecran, Genneya Walton (24 de ani) și Thaddeus J. Mixson (15 ani), au spus că „au avut multe de învățat de la Eddie și Tracee în timpul filmărilor”.

„Cred că principalul lucru pe care l-am învățat de la ei a fost să ies din propria minte, pentru că se întâmplă multe pe platou, dar ei sunt profesioniști, așa că a trebuit să fiu atent la tot ce fac”, a explicat Genneya Walton.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton