; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

20th Annual Hollywood Film Awards   Arrivals

Eddie Murphy anunță că lucrează la partea a patra a filmului „Poliţistul din Beverly Hills”

03 October 2019

Eddie Murphy a anunțat în cadrul unui intevriu pentru Collider că imediat după ce va încheia filmările continuarea peliculei „Coming to America'/„Un prinţ în America' va începe să lucreze la partea a patra a filmului „Polițistul din Beverly Hills'.

 

În vârstă de 58 de ani, actorul a făcut anunțul în timpul promovării celui mai recent film în care joacă, „Dolemite Is My Name', o comedie biografică despre  Rudy Ray Moore, care se va transmite pe Netflix începând cu 25 octombrie. În plus, actorul vrea să revină la sketch-uri și o va face cu fast în cadrul emisiunii speciale de Crăciun Saturday Night Live, pe 21 decembrie. 

„Da este adevărat! Facem Beverly Hills Cop și după încheierea filmărilor planul este să reveni pe scenă și să fac stand-up. Ceea ce voi face mai ales este stand-up. Aceste filme și Saturday Night Live sunt cam așa … Privesc toate aceste activități ca pe o carte', a declarat actorul.

Recunoscut ca fiind unul din cei mai mari comedianți al tuturor timpurilor, Eddie Murphy a fost membru al distribuției din 1980 până în 1984 și a fost în mare parte responsabil pentru păstrarea audienței SNL atunci când lucrurile păreau sumbre. În timp ce SNL este acum în cel de-al 45-lea sezon, pentru o perioadă de timp la începutul anilor 80, emisiunea își pierduse strălucirea. Însă, cu personajele extrem de populare ale lui Murphy, cum ar fi Buckwheat, Mr. Robinson, Gumby SNL a câștigat publicul. Cu toate acestea, de când Murphy a părăsit emisiunea în 1984, nu s-a întors niciodată în cadrul emisiunii. În urmă cu câteva săptămâni, SNL a anunțat că Murphy va găzdui episodul de Crăciun din acest an pe 21 decembrie! 

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare