; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Saturday Night Live 40th Anniversary Special   Season 2015

Eddie Murphy a devenit tată pentru a zecea oară. Ce nume va purta copilul

05 December 2018

Paige Butcher, iubita lui Eddie Murphy, a devenit mama unui băiețel, actorul devenind astfel tată pentru a 10-a oară. Logodnica actorului, actriţa australiană Paige Butcher (39 de ani), a născut un băiat, cel de-al doilea copil al cuplului.

Max Charles Murphy a venit pe lume pe data de 30 noiembrie, potrivit anunțului făcut de reprezentantul actorului. Băiețelul a avut la naștere greutatea 3,33 kg și atât el, cât și mama, se simt foarte bine. Eddye Murphy a ales să-și boteze fiul Charles în memoria fratelui său care a murit anul trecut de leucemie. 

Băieţelul este al doilea copil al cuplului. Eddie Murphy şi Paige Butcher au o relaţie de şase ani şi o fetiţă în vârstă de doi ani, pe nume Izzy.  

Actorul american are alţi opt copii din fostele relaţii. Cel mai mare copil, Eric (29 de ani), a rezultat în urma relaţiei cu Paulette McNeely. Are alţi cinci copii cu fosta soţie, Nicole Mitchell Murphy – fiul Miles (25 de ani) şi fiicele: Bria (28 de ani), Shayne Audra (23 de ani), Zola Ivy (18 ani) şi Bella Zahra (16 ani). Eddie şi fostul model Nicole au fost căsătoriţi din 1993 până în 2006.  

Mai are o fetiţă de 11 ani, Angel Iris, cu cântăreaţa Mel B, fostă membră a trupei Spice Girls. Aici, povestea a fost mai complicată. Actorul a părăsit-o pe Mel B în 2006, când era însărcinată în şase luni cu Angel. El a negat iniţial că fetiţa ar fi a lui, înainte ca un test ADN să dovedească faptul că el este tatăl.  

Eddie Murphy, născut pe 3 aprilie 1961, la New York, este actor şi producător. S-a remarcat în filme ca „Beverly Hills Cop, „Dr. Dolittle şi „The Nutty Professor şi a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul secundar din „Dreamgirls (2006).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare