Homepage  / Vedete româneşti

Eda Marcus, hărțuită de un telespectator. „A venit de nenumărate ori la poarta TVR”. EXCLUSIV

Eda Marcus, hărțuită de un telespectator. „A venit de nenumărate ori la poarta TVR”. EXCLUSIV
12

de Cătălina Matei,

Statutul de „persoană publică” vine la pachet și cu lucruri mai puțin plăcute, iar Eda Marcus le-a testat și ea, din păcate. De curând, prezentatoarea știrilor sportive de la TVR 1 a fost asaltată de un telespectator mult prea insistent.

Prezentă de mai bine de 19 ani pe micul ecran, Eda Marcus este una dintre cele mai cunoscute figuri de pe micul ecran din România. Prezentatoarea știrilor sportive de la TVR a fost implicată de-a lungul timpului și în formate de divertisment, prin urmare și-a câștigat mulți admiratori. Din păcate, unii dintre ei au ajuns să o și hărțuiască.

În viaţa de zi cu zi, sunt o persoană destul de retrasă, foarte selectivă cu cei cu care aleg să-mi petrec timpul liber. Sunt mai degrabă o singuratică, în contrast cu imaginea „glam” de la tv. Totuşi, viaţa mea decurge destul de normal. Mai degrabă pe reţelele de socializare aş spune că există şi aspecte nu tocmai de dorit… Publicul de aici este din toate categoriile.

Mi se întâmplă adesea să fiu abordată de tot felul de indivizi, cu diverse scopuri, nu dintre cele mai plăcute. De la critici gratuite, răutăţi de tot felul, până la cereri în căsătorie. Recent, mi s-a întâmplat să fiu efectiv hărţuită de un telespectator. Nu s-a rezumat doar la mine, ci şi la cunoscuţi sau colegi, încercând să obţină telefonul sau adresa mea. A venit de nenumărate ori la poarta TVR, abordând colegii, în speranţa unei conexiuni”, ne-a mărturisit Eda Marcus.

eda-marcus-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Eda Marcus, tentată de un show de aventură

De-a lungul timpului, Eda Marcus nu a prezentat doar știrile sportive la TVR, ci a fost implicată și în emisiunile de divertisment: „Eurovision”, „Cerbul de aur” sau „Revelionul” sunt doar câteva exemple. În ce măsură s-ar implica și într-un alt format de televiziune, într-un reality-show de aventură, de exemplu?

Întotdeauna m-au motivat toate provocările care au apărut de-a lungul carierei mele. Şi nu au fost doar în sfera divertismentului. Toate aceste provocări m-au determinat să-mi depăşesc mereu limitele. Şi mi-am demonstrat mie că pot duce orice format. Cu siguranţă, m-ar tenta un astfel de proiect”, ne-a răspuns Eda Marcus.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton