Homepage  / Vedete străine

Ed Westwick, celebru pentru rolul din „Gossip Girl”, s-a căsătorit. Imagini spectaculoase de la nunta de trei zile și trei nopți

Ed Westwick, celebru pentru rolul din „Gossip Girl”, s-a căsătorit. Imagini spectaculoase de la nunta de trei zile și trei nopți
16

de Cristina Țapu,

Ed Westwick actorul din „Gossip Girl”, și Amy Jackson s-au căsătorit. Ceremonia a avut loc într-un cadru de vis în Italia, iar imaginile care au fost distribuite pe Instagram de către cuplu sunt unele spectaculoase. Iată câteva instantanee de la ceremonie!

Ed Westwick și Amy Jackson s-au căsătorit

Ed Westwick, în vârstă de 37 de ani, și Amy Jackson, de 32 de ani s-au căsătorit într-un decor de vis în Italia. Cuplul a invitat 220 de oaspeți din SUA, India și diverse colțuri ale Europei pentru a se alătura unei petreceri de trei zile și trei nopți pe Coasta Amalfi. Jackson a declarat pentru revista PEOPLE că pitoreasca regiune a fost „locația ideală” pentru nuntă, subliniind „romantismul atemporal și farmecul vintage” al locului.

„Ne-am dorit un loc de nuntă care să fie nu numai frumos din punct de vedere natural, înconjurat de ocean, dealuri și podgorii, dar și unic, și am găsit exact asta”, declara Amy Jackson, pentru sursa amintită în rândurile de mai sus.

ed 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Mireasa a purtat o rochie personalizată, creată de designerul italian Alberta Ferretti, cu care Jackson colaborează de ani de zile. Rochia, confecționată dintr-un material ușor și vaporos, a fost perfectă și i s-a potrivit de minune frumoasei mirese. „Voalul, brodat manual și măsurând peste 4 metri, m-a făcut să plâng de emoție când l-am văzut pentru prima dată”, a menționat Amy Jackson.

Pentru petrecerea care a avut loc după ceremonie, Jackson a optat pentru o a doua ținută de la Pronovias Atelier, inspirată de fascinația artistei pentru creațiile drapate și sculpturale ale couturierului francez Madame Grès.

Ed Westwick a devenit faimos datorită rolului din „Gossip Girl”

Ed Westwick este un actor britanic, născut pe 27 iunie 1987, cunoscut în special pentru interpretarea personajului Chuck Bass în seria de televiziune „Gossip Girl”. Pe lângă acest rol remarcabil, Westwick a avut și alte apariții în producții cinematografice și televizate.

On Set of ‘Gossip Girl’ Filming in New ork CityIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 16

Diferența de vârstă între Amy Jackson și Ed Westwick este de cinici ani, actrița fiind mai mică decât acesta. „Ed și Amy chiar se potrivesc. Amândoi se distrează și sunt dedicați carierei”, declara o sursă apropiată cuplului, conform tabloidului britanic The Sun.

Cei doi și-au făcut relația lor publică cu doi ani în urmă, chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților. În cursul anului trecut, cei doi au luat decizia de a se muta într-o nouă locuință și au fost implicați în procesul de renovare.

Actorul are doar cuvinte de laudă despre cea care îi este parteneră. Actrița este mama unui copil, în vârstă de patru ani, provenit dintr-o altă relație pe care a avut-o. Ed a subliniat că Amy este o mamă foarte implicată și a menționat că abia așteaptă să aibă propriul copil alături de cea care i-a devenit soție în urmă cu doar câteva zile.

Sursă foto: Instagram Ed Westwick – Hepta

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton