Homepage  / Vedete străine

Ed Westwick, Chuck din „Gossip Girl”, renunță la burlăcie. Cine este femeia pe care a cerut-o în căsătorie

Ed Westwick, Chuck din „Gossip Girl”, renunță la burlăcie. Cine este femeia pe care a cerut-o în căsătorie
9

de Cristina Țapu,

Ed Westwick, cunoscut pentru interpretarea personajului Chuck Bass în „Gossip Girl”, a anunțat logodna cu Amy Jackson, o actriță în vârstă de 31 de ani din Bollywood.

Ed Westwick și Amy Jackson s-au logodit în Elveția

Cererea în căsătorie a avut loc în timp ce Chuck și Amy Jackson se aflau într-o vacanță în Elveția. Cei doi au distribuit imagini pe conturile e socializare, pentru a anunța logodna, iar prietenii și fanii s-au grăbit să-i felicite pentru pasul făcut.

Amy și-a construit rapid o carieră solidă în industria cinematografică indiană, devenind recunoscută în rândul cinefililor locali pentru contribuția sa în filmele hindi și sud-indiene. Așadar, pe cei nu-i leagă doar o frumoasă poveste de dragoste, care datează din anul 2021, ci și pasiunea pentru cinematografie.

Ed Westwick este un actor britanic, născut pe 27 iunie 1987, cunoscut în special pentru interpretarea personajului Chuck Bass în seria de televiziune „Gossip Girl”. Pe lângă acest rol remarcabil, Westwick a avut și alte apariții în producții cinematografice și televizate.

Ed Westwick_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Diferența de vârstă între Amy Jackson și Ed Westwick este de cinici ani, actrița fiind mai mică decât acesta. „Ed și Amy chiar se potrivesc. Amândoi se distrează și sunt dedicați carierei. Se bucură de momentele petrecute împreună și încearcă să se cunoască cât mai bine”, declara o sursă apropiată cuplului, conform tabloidului britanic The Sun.

Ed Westwick are doar cuvinte de laudă la adresa viitoarei sale soții

Cei doi și-au făcut relația lor publică cu doi ani în urmă, chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților. În cursul anului trecut, cei doi au luat decizia de a se muta într-o nouă locuință și au fost implicați în procesul de renovare.

Actorul are doar cuvinte de laudă despre cea care îi este parteneră. Actrița este mama unui copil, în vârstă de patru ani, provenit dintr-o altă relație pe care a avut-o. Ed a subliniat că Amy este o mamă foarte implicată și a menționat că abia așteaptă să aibă propriul copil alături de cea care i-a devenit logodnică.

„Lucrurile sunt minunate între noi, este prietena mea cea mai bună. Este o mamă grozavă, este tot ceea ce îți poți dori, ceea ce am văzut la părinții mei. Sper să pot să am și eu versiunea mea”., declara acesta.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton