; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DSC_Ed Stafford CineScapaPrimul_KV

Ed Stafford se întrece cu cei mai buni supraviețuitori din lume, într-o nouă serie Discovery Channel

24 January 2019

La finalul lunii ianuarie, Discovery Channel lansează o nouă emisiune care îi va ține pe fani cu sufletul la gură. În „Ed Stafford: Cine scapă primul' – primul show de supraviețuire filmat cu tehnologia 4K -, renumitul explorator va intra într-o cursă a supraviețuirii în cele mai ostile zone de pe Terra, alături de unii dintre cei mai buni specialiști în supraviețuire din lume.

Cursa contracronometru începe din 28 ianuarie 2019, de la ora 21:00, pe Discovery Channel. 

Fiecare dintre cele șase episoade ale emisiunii va arăta noi limite ale rezistenței și determinării umane, surprinse de tehnologia video de ultimă oră. Cu ajutorul dronelor cu senzor termic și al camerelor cu infraroșu, tehnologia 4K va transpune telespectatorii direct în mijlocul acțiunii, umăr la umăr cu Ed Stafford într-o cursă brutală, dar captivantă pentru supraviețuire.

Alături de Ed Stafford își vor testa abilitățile de supraviețuire „greii' categoriei mondiale de supraviețuire – foști pușcași marini din Marea Britanie, membri ai trupelor speciale din Coreea de Sud, atleți de rezistență și instructori specialiști în tehnici de supraviețuire. De asemenea, pe parcursul fiecărui episod, tehnicile și activitățile concurenților vor fi analizate de expertul în supraviețuire și fostul miliar de război Andrew „Woody' Wood.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare