; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MAROONED

Ed Stafford revine cu noi aventuri, în „Supraviețuire extremă”, la Discovery

07 November 2014

Celebrul supravieţuitor Ed Stafford, cel care a rezistat 60 de zile pe o insulă pustie doar cu o cameră de filmat, își continuă aventurile în cele mai sălbatice locuri din lume, demonstrând tenacitate și curaj, într-un mod unic.

[Not a valid template]

“Omul care supravieţuieşte cu nimic” se aventurează într-o nouă serie de provocări periculoase. Urmăriţi cum îşi împinge din nou limitele la extrem în noi episoade ale seriei Supraviețuire extremă cu Ed Stafford. În cele mai grele condiţii din lume, testul supravieţuirii nu este doar fizic, ci şi mental. Cât de departe poate ajunge Ed şi de data aceasta? Episoade noi vor fi difuzate începând de duminică, 9 noiembrie, de la ora 22.00.

Ed este complet expus: fără apă, fără hrană, nici măcar un cuţit, doar cu camera de filmat care îi ţine companie, în timp ce se luptă să scape cu viaţă. În doar 10 zile, trebuie să învingă cu mâinile goale toate condiţiile din sălbăticie. Ed urmăreşte să demostreze că poate înfrunta orice condiţii, în orice loc de pe glob.

Supravieţuire extremă cu Ed Stafford este o serie comandată de Elizabeth McIntyre pentru Discovery Networks International şi produsă de Tigress Productions. Helen Hawken este producătorul executiv pentru Discovery Networks International. Dick Colthurst este producătorul executiv, iar Matt Brandon este producătorul seriei pentru Tigress Productions.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare